Bir Veda postu ile karşınızdayım ben irade yönetmeyi severim ve sırf bunun içinde kendimi denemeye karar verdim.
Sizinle kavga ettik barıştık bazen beraber ağladık bazen sinirlendik evet çok cebelleştik birlikte
Neyse 3 ay boyunca buraya girmeme kararı aldım bunu yapacağıma şerefim üzerine söz veriyorum asla başka bir nickle girmeyeceğime okumak için bile girmeyeceğime söz veriyorum Allahım şahittir. Bundan büyük yemin olamaz sanırım inananlar için.
Olmadıgım süreç içinde sevda dogum yapacak sihirli eller dogum yapacak Esmer dogum yapacak ve adını unuttuğum birçok kişi :( Canlarım hayırlısı ile dogurun inşallah sağlıklı alın kucaklarınıza bebişlerinizi mutlu olun mutlu kalın sizler benim kıymetlimsiniz ❤️
Belki gitmeseydi belki gittiği iyi olmuş diyeceksiniz ama nefes alacağınız kesin ..
Azemelia Turkuaz benim cellatlarım
Sizide çok özleyeceğim 3 ay sonra karşınızda post açıp gördüğünüzde bakalım ne hissedeceksiniz..
Yazıp güldüklerim fingirdeştiğim kızlarım haylazlık yaptıgım kankalarım sizi seviyorum ve değerlisiniz benim için :)
Edit. Kurgucubiri Dünya Ebru Gülizar siz benim yoldaşlarımsınız beni unutmayın layn :D zalım lar
Hepinizi tek tek öpüyorum kendinize iyi bakın Allaha emanetsiniz 1.30 uçagım kalkacak
Şaka şaka 1 30 yokum çıkış yapacağım ve asla girmeyeceğim sizi seviyorum canlarım öptüm sizi.. ❤️