Alip karsina konstun mu canm ? Benm esimde snrle konusur kalbimi kirar ama özür dilemez maalesf :/ senin esin farkina varyor hatasinin özür diliyor tabi keske kırmasa hani bir laf var ya bir soz soylemedn once 40 defa dusnun dye iste keske düşünseler sonu nereye varir bu lafin dye.. esin duzelir mi blmyorm canm bu zamana kadr duzelmemis yani bi al karsina üzülüyorum evliliğmiz yıpranır boyle giderse vs dye artk sana kalms bir konuş derm ve tabiki annende kalman en doğrusu birinin sana bakmasi lazm.dogumda ben normal dogum yaptm vucudum agrya dayanikli ama inan dikislerden bile bazen yuruyemyorsn tahris olmustu dikislerm yururken canm yanıyordu 2 3 gun annemde kaldm tabi 1. Haftam btmsti. Annen geleblrse daha iyi ama gelemyorsa git 1 2 hafta kal 40 gun lohusanin mezari acik olur derler cok dikkat et canm benm Allah yardimcin olsun. Takma dicem ama en azndan bebegini dusn canm onu uzme en azndan Allaha emanetsinz
Benim eşimdede aynı sıkıntı var sabahtan akşama temizlik yaparım çeşit çeşit yemek yaparım geldiğinde kafaya bişe takmış olur ne yaptın sanki bütün gün evdesin der yaptıklarımı görmez bende senin gibi sinirlenirim ağzıma geleni söylerim oda kalp kırıcı sözler söyler. Aynı senin muhabbete bile döner git gelme felan sonra bakarım yarım saat sonra yanaşır ama özür yok o an haklıydı yaptı gibi davranır . Bende sinir anında söyleniyorum ama o yanaşınca hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum sonra iyi anında bi duygusala bağlayıp bay o gün beni çok üzdün bebeğimiz etkileniyor ben sen öyle davranınca kendimi kasıyorum karnıma ağrılar giriyor beni düşünmüyosan bebeğini düşün diyorum şimdi daha çok yanaşor oldu allahıma şükür tabi arada yine ters tepiyor ama sınırlıyken o konuşuyor iyi anında hemen ah oram ağdıdı ay h iyi değilim felan sonra gelsin ilgiler öpmeler sarılmalar :))
Cnm inanki sanki kendi evliligimi gordum bnde alinganim ve esim kizdgi zmn her lafi sayar ufacik seyddn bosanmaya gider sonrada bnim sinirluykn soledklerimi dinleme der.bn suan esimden sigumus bi haldeyim onu defalarca uyardim icimdsn cikmio diye suan kus falan dglz ama eskisi gbi sevgimi hissetmiyorum.elimde dgl askindan öldgum adamdan suan umursamaz bi haldeyim.neyse senin konuna gelicem burdan esimede soledim bu soguma konusunu bole yapma dedim.o da sunu soledi bna kari koca birbirine kin tutmaz bna kin tutma dedi.kin tutarsan evlilik kalmaz dogru soyluyor biliyorum elinde dgl ama solediklerini unutmaya calis ve esini oyle kabullen baska caren yok cnm bosanip baskasyla evlensen onun da baska huyu olack oyle kabullenmemiz lzm bak ozurde diliyomus sende uzatma gt gelme dedginde hc ses etme siniri gecince gelip kendi yanasr sana ama snde inatlastikca daha kotu olur
Canım benim eşimde senin eşine benziyo, benimkide yemek seçer sinirlenince ağzına geleni söyler ama ben üzülünce de dayanamaz hemen gelir gönlümü almaya çalışır kıyamaz. Sana olan sevgisinden verdiği değerden şüphen yoksa söylediği sözleri biraz göz ardı etmeye çalış yada, bu sözleri sana hiç yakıştıramıyorum kalbimi çok kırıyosun bazen diye karşılık ver. Ben öyle yapıyorum :) biraz duygu sömürüsü yapınca hemen yumuşuyo eşim. O sinirliyken laf söylerken sen karşılık verme başka bi yere geçip sakinleşmesini bekle. İlk zamanlar bende çok kafama takıyodum çünkü söylediği sözleri hak ettiğimi düşünmüyodum. Ben çok sakin yapıya sahip biriyim, eşimse aksine çok çabuk sinirlenip çok çabuk sakinleşir. Yazdığın yazıya bakılırsa sende gayet ılımlı biri gibi duruyosun. Evliliğine değer veriyosan birazcık idare etmekte fayda var. Bakarsın bebeğin olduktan sonra eşin toparlanır istediğin gibi biri olur. Babalık bazı erkekleri olgunlaştırır. Annenlerde kalma konusuna gelince de eşine kızma, bizim öyle bişey dile getirmemiz ayıp olur de, rahatsız olmaman için orta yolu bulmaya çalışırım falan diyip yumuşatmaya çalış. İnşallah iyi olur herşey
Oncelikle su konuya deginmk istiyorum yaziya baslarken buraya derdimi anlatcak biri deqlim die baslamissij cumleye bnce aqir bi soz olmus buraya bende sikntimi anlatiorum zaten kimseye anlatamayanlar olarak buraya yaziyoruz bizi hic tanimayan insanlara icimizi dokup az da olsa rahtlamaya weya baskasinin dusuncesine ihtiyacimz olduqu icin yaziyoruz. O cumlene bozuldm acikcasi. Ikinci olarak esinin huyu buysa onu oyle kabullenmek lazim cunku kawqa taraftari deqlmissin geriye bitek kabullenip huyuna qitmk kaliyor... Ama kardesini ewde istememesi hos olmamis ablasinin ewi yatmadan yatmaya qidecek yani ne olmus eslerde anlayis hic yok kndi ailesi olsa kapilar sonuna kadr acilirdi. Bence senin icin tatli dilden huyuna qidilmesinden alttan alinmasindan hoslaniyor sende tatli dilinle onu ikna etmeye calis
Selamunaleykum kardeşim. Esini al karşına güzelce konus. Ne kadar cok kırıldığını unutamadığını ilersi icin korktuğunu falan ifade et yapıcı bir sekilde konuş. Evimize boyle sozler girmesin elbet kavga edicez ama aramizda ki saygıyı koruyalım saygimizi kaybedersek olmaz de. Artik bebegimiz olucak ikimizinde fedakarlıkları cogalucak onlaein arasina bunuda katalim de. Esini taniyorsun iste huyuna gidicek sözler ekle ekle güzelce konus eminim esinde anlicaktir sonradan pisman oluyorsa istiyerek yapmiyor bellim bi anlik sinirle fevri davraniyor bunu halledebilirsiniz :) allaha emanet
Sen kac yillik evlisin? Önce eşine yaklaşimini sen düzelt canim. Esini "düzeltilmeye ihtiyaci olan biri" olarak görmekten vazgeç. Bazi huylarini kabullen. Evde calisiyormus madem kocan, kardeslerin de gercekten gurultucuyse neden cagiriyorsun ki? Kocanin isteklerine dediklerine kulak ver biraz. Ben kocanda degil sende hata gordum canim kusura bakma, senin yuzunden cikmis bu anlattigin kavgalar
Hemen hemn cogu kisi yasiyo bunu canim bende ilk evlendigimiz zamanlarda cok uzuluyordum hep beni tersliyo gibi geliyordu sabrettim cocugumuz oldu sonra krndi kendine toparlanmaya basladi. Zamanla torpuleniyolar ama iste ozaman gecerkende senden bir suru sey goturuyo. Eskisi gibi ask dolu olmuyorsun biraz daha sertlesiyorsun onun tavirlarina gore kendini guclendiriyorsun ki sende kendini guclendirmeye bak . Onun zayif yanlariyla bu konuyu halletmeye calis
1,492,024 soru
24,379,801 cevap
348,639 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın