Konustum canim seytana uyuyorum nefsime uyuyorum diyo. Ama is isten geciyo bende cok gururlu sinirli biriyim evlilik olunca es olunca insan kendini tutmasi gerekiyo benimde bir gun sinir anima gelicek hersey kopacak diyorum. Cunku okdar ciddi oluyorki yani bi zaman sonra guvrnim gidecek ondanda korkuyorum. Bipmiylrum canm ya duzelirmi... Allah seninde yardimcin olsun canm bendede belki ozur dilemez ama ben lzur dileyene kadar onubla konusmuyorum belki sirf kus kalmiyim surat asmiyim diye ozur diliyodur yoksa ona gore sorun yok. Annem gelip kalamiyo 2 kardesim bi kuxenm babam var 4 kisi arkada nasil birakiyim diyo hakli kadin en iyisi gidp kalmam. Ama yani katlanmak zorunda yapciak bisye yokki. Herseyi yokusa suruyor sonra ben soyle boyle olacak deyince tamam diyor herseyin bir oluru var yormaya yipratmaya ne gerek varki... Allah hepimizi duzeltsin inslalh takmamazlik yapamiylrum maalesef. Boylede ona karsi sogumaktan korkuyorum isin ciddiyetini anlamiyo bendeki ciddiyeti. O ciddiyeti anlasa belki yapmaz ama nasil anlaticam bilmiylrum yorumun icn cok sagol canm