0 oy
503 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ben 2012 araliktan beri ciktigim adamla severek evlendim 2019 nisanda haliyle arada tartistik sacma sapan seylerden suan 35 haftalık hamileyim zaten hassasim dun kendi annesiyle WhatsApp dan konuşuyorduk havadan sudan sofraya oturduk kadin gene yazmis WhatsApp dan cevap veriodum geri bagardi azarladi sofranın başında telefonu alma felan die bende agladim hic sucum yok çünkü normal bir sekilde sofranın başında telefonu birak felan dese anlamicakmisim gibi bagardi bana aksamda basja bir olay oldu gene bagardi etti bugunde gorevi icabi maca gitti ordan arkadssinin evine geçmiş ben bu arkadas muhabbetinden de biktim ben dışarı cikalim diorm yorgunum vs. Dio ama arkadaşlari çağırınca halisaya bile gdio yorgunum dien adam daha 1 sene bile olmadi evleneli cokta seviyorum bosanmak bile geçti aklimdn hamilelik psikolojisinden herhalde her kavga ettimzdw ananin evine gt dio bu arada bir ara gttm sonra gelip aldi hic bisi yok gibi davrandi anlamiorm napmaliyim yuruyuse bile cikmama izin vermio 100 adım bile yok a101le ev arasi gideyim hem yürüyüş yapayim hem markaeti dolanayim diorm ona bile izin yok balkona cik dio adam bana 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
7seneboyunca kıskançlığıni anlamamis mıydın evlndikten sonra mi degsti
tarafından
Bu kadar,
Su kadar diye bisey yok malesef ki arayp buluyorsunuz ve daha sonra buna İLGİ ,SAHİPLENDİ diyorsunuz..

Dışarı çıkmaya,markete dahi izin vermiyor diyorsunuz suan farknda misiniz durumun vahimliginin?
tarafından
İzin alırsan vermez gıdeyim degil gıdıyorum dıyeceksin sadece
(4,284 puan) tarafından
Eline sağlık mervem
tarafından
Amacım kirmak incitmek degl sadece  üzülüyorum..
Babaevnde ana baba izin vermese kiyamet kopariyoruz.
Hayatimiza adam giriyor,  ona ses etmiyoruz ve buna kendimizi adapte ediyoruz.
Üzülüyorum gerçekten..
(4,284 puan) tarafından
Aynen öyle katılıyorum baby
-Reklam-
0 oy
tarafından
Disari cikamana izin vermiyor senj evde hamile halinle binalima sokuyor dogum yaptiktan sonra zaten disari cikamiyacaksin bi sure al karsina konuş 
0 oy
(1,634 puan) tarafından
2010 da tanıştık 2016 da evlendik herifimle. O zamanlar üniversite okuyodum ve çok kıskançtı. Sınıftaki erkeklerle konuşma onu yapma bunu yapma. İlk başta tamam dedim konuşmam ama ben tamam dedikçe herşeye burnunu sokmaya başladı. Kız arkadaşlarımla bile kafeye yada alışverişe yollamamaya başladı. Baktım olcak gibi değil en sonunda patladım buna. Ya bu huyundan vazgeçersin ya seni terk ederim dedim. Tamam değişecem dedi ama arada yine yapıyodu kavga ediyoduk. Yeri geldi akşam arkadaşlarla kızlı erkekli çıktık yeri geldi erkeklerle toplaşıp bi evde yemek oyun falan oynadık. Ve hiç yalan söylemedim nerdeysem ve kimleysem söyledim. Erkeklerle takılmamıza çok kızar delirirdi ama asla taviz vermedim. 

Şuan istediğim yere giderim ve erkekte olsa kuzenimle arkadaşlarımla görüşürüm ve bişey demez artık 

Bişey demeyede hiç hakkı yok. Ben kötü bişey düşünmüyorum benim hakkımda kötü düşünen yada art niyet besleyeni sezersem keserim ilişkimi bunu iyi bilir. 

Kaç yaşında insanım ben kimsenin kölesi değilim. Aklım var fikrim var sonuçta. 20 yıl kendi başımın çaresine bakmışım 2010 dan önce yoktu ve başıma bişey gelmedi sonuçta. Herkes yerini haddini bilmeli bence. Erkek milletine çok yüz verirsen tepene çıkar maalesef 

Otur konuş güzelce sıkıldığını anlat anlar belki 
0 oy
tarafından

Keşke insan evlenmeden önce bunların gerçek yüzünü farkketse ...

0 oy
(484 puan) tarafından
Aynı benim koca  evde ekmek yok bakkala gidecem diye arardm otur çörek yap derdi. O zaman yeni evliydim korkardım bakkala bile salmayan bi adamdı düşün kocaman evin var gez için de balkona çik neyine yetmiyo diyodu. Oğlum bi doğdu valla özgür oldum yine kıskançlık vardır ama eskisi gibi değil. Bu zamanlar geçici inşallah sabret canim
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Bacım 7 sene az bı sure değil hani az olsa tamam da 7 sene. Hiç mi farketmedin huyunu suyunu. Ayrıca sen baştan taviz vererek alistirdin ne demek markete bile izin vermemek. Nasıl bı mantıksız düşünce bu erkeklerdeki ya
0 oy
tarafından
Valla canım  sen sanırım  basta çizgini  koruyamamışsın. O çıkıyorsa  senin de çıkmak  hakkin tabiki madem tek bırakmıyor  seninle gelsin o zaman senle gelmiyorsa babasının  hayri degil bırakacak  birakmasi lazım 
0 oy
tarafından
Omur böyle geçmez 
0 oy
(196 puan) tarafından
esinin mesleği özel guvenlik galiba.. kendini yipratma bos yere üzme git dediginde de gitme ben kadınım sen gitcen bu evden beni evden kovamazsn de hamilelik donemi zorlayıcı olur biraz oda geriliyordur ama  seni bu kadar kisitlamasinada izin verme 
tarafından
Polis kuzum denicem sagol, a

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 482 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,441 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
61 cevap 3,194 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu