Kızlar eşime sancılarım var sakası yapsam nasıl olur inanir mi gebelik haftam 34
eşin şaka kaldıracak bi kişiyse bence komik olur:)))))))
İşin gücün yok mu senin Allah aşkına bu ne ucuz ne saçma bir şaka... Sağlıkla şaka mı olur.. İlgi çekmekse amacın başka şeyler dene... Bu çok komik ve ergence...
Tehlikeli sular bunlar canım doğuma az kalmış bir kere şaka yaparsın ciddi sanar sonrasında ciddi ciddi sancin tutar umursamaz falan sen üzülürsün
Bir şakayı bile ne kadar büyütüp nerelere çekmişler ya. Eşinizle ilişkinizi nasıl biri olduğunu en iyi siz bilirsiniz. İnsanlar da ki bu eleştirme merakı hayret verici gerçekten. Neler demişler hepimiz hamileyiz zaten hormonlar can sıkıntısı vs bir şaka yapmakta mi sorun yani hiç mi eğlenmeyelim. Doğru bulmayanda düzgünce bence yapma desin yan fikir alış-verişi yapılıyor burada bence bir şakaya ergence diye cevap vermek ergence asıl olgun bir kadın yorumu değil. yapmak istiyorsan yap gitsin sonrasında bir daha yapmayacağına söz ver gerçek sancını anlar zaten heralde.
Bence yapma cnm gerçek sancin olur inanmaz
Bunun şakası olurmu ya hadi Allah korusun gerçekten bir sancin geldi esin yine saka sanar götürmez kalirsin öyle küçük şeyleri büyütmeyn ya. Sakayi kotu seylere cevirmeyin. Bebeginize yazik olur Allah korusun ..!!
Şaka yapmadaki amacn ne sen kayananlarla eşinle anlaşamıyordun demi dikkat cekmek ilgili olsn esim die mi yapacaksin?
Yok cnm bence de gerek yook ki böyle şeylere...sonra işin yalancının evi yanmış kimse inanmamış misaline döner
Bu şakayı yapmak istemendeki amaç ne kuzum
bunun sakasimi olur Allah aşkına ya
Canm bence saka esek sakasina doner daha vaktin var adam korkar erken dogum mu oluyo diye yazik gunah yapma bence
Bence yapma sakasi olmaz bence o işin
Simdiye kadar yaptigim sakalarin yaninda bu en hafifi demissin o zaman git yap ne diyelim ama sunu unutma bebek konusu ve saglik konusu bu bence dalgaya alinacak bi konu degil hos karsilamazsa sen uzulursun yok yere bence bosver .
Neden böyle bir yola başvuruyorsun ki canım? Ilgisizlikten mi? Bak sonra gerçek sancıların gelse inanmaz.olan olur
Eşinin hoşuna gitmez bence bu basit bir sey degil hamilelik çok kutsal bir şey senin gerçek sancin gelse inanmaz o zmn maazallah evde doguruverirsin bence mantıksız bacım seninle ilgililenmesini istiyorsan uzuluyormus gibi yap o sana ilgili davranir
Sonra gerçekten sancin olduğunda inanmayabilir :)
Telaşlandırirsin adamı nereden aklına geldi böyle bı şaka :-D
Bu tarz şeyler gerçek sanciyi tetiklemiş.. Ayrıca uç şeyin sakası olmaz derler.. Ask, para , sağlık..
Böyle konuların şakasi olmaz lütfen tabiki eşlerimizle şakalaşiyoruz filan ama bu çok başka birşey Allah korusun gerçek sancin gelse belki onu ciddiye almayacak veya eşin biranda panik yapacak onuda düşün bir kere zaten bu paniği yaşayacaklar ki eminim onlar içinde çok zor olacak neden iki kez aynı duyguları yaşasın ki ben eşime kiyamazdim ayrıntılı ultrasona girdim benden sonra giren herkes çıkmış ben yarım saat kaldım diye dışarda paniğe kapilmis ablamda yanindaydi eli yüzü kızarmış yazık yapma derim eminim senin eşinde telaşa kapılır panik yapar
1,488,520 soru
24,331,651 cevap
345,684 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın