0 oy
1,757 göst.
Aile kategorisinde tarafından
yeniden etikenlendirildi
Annemdeydim dun geldik oğlumla oğlum hasta bende gribim annemde kaldik, eşim olacak o şahis kac kere uyarmama ragmen yine pis sitelerde video izlemiş, ayrica canli sohbet odasi numaralarina girmis, kadinlar sergiliyo kendini o kadar yoruldum ki biktim gece kaldirdim bunlar ne dedim ne ne diyo aciklama yap dedim, bisey demedi gormuyonmu dedi bende vurdum o an suratina kalk git odadan dedim gitmedi, usteledim itikledim gidiceksin dedim! Koluma vurdu sıktı ayaklarima dogru tekme atti morardi yuruyemiyom o derece aciyo, ben biraz hirpaladim laf dedim diye vurdu ben napayim deli olacam sinirlerime hakim olamiyorum, oglum daha 53 gunluk :( iyice yiprandim.

15 Cevaplar

0 oy
(8,082 puan) tarafından
Valla canım nefsıne agır gelıyosa cekmek zorunda degılsın.Adam olsun senın yapacagın bısey yok pek.Kotu olmus dayak attıgı hasta halınle kendıne ezıyet etmeseydin 
(8,082 puan) tarafından
Severek evlenmek bunlara engel degıl canım.Ben nısanlıyken esımle askerlık sırasında fa cede bıseyler arattıgını gördüm ne bunlar dedim bı acıklama yapamadı ben aramadım frlan dedı klasık erkek yalanı bi daha da o oldu üstüne hiç görmedim halbukı her yerını dıdık dıdık ederim o vakit vazgecmıs demekki yapıosa da kendı bılır hesabını versın yaradana.sen kendını cok yıprwtmıssın üzerine gidip yüzledikce daha kotu olaca k gibi.
tarafından
Mesaj aticakdim vazgectim ne diyicemki kendisi hala aciklama ypmiyo gururum kadinligim ayaginin altinda yaziklar olsun .
(8,082 puan) tarafından
Atma kuzum senı dahada fena bı hale sokar bu karsılık vermez versede tatmın olmazsın sana susmak dusuyo su durumda kendı gelene kadar.
tarafından
Ya cok gucume gitti :( neysee cnm.
(8,082 puan) tarafından
Olay yenı su an üzülmen cok normal.Hayırlısı olsun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oh ne güzel sen ona vur o sana vursun 
tarafından
Onun bana vurmaya hakki yok hem suclu hem benden cok sesi cikiyo.
tarafından
Tabi ki hakkı yok üste çıkmaya çalışıyordu ondan öyle yapti. Sende güzelce bir konuş bakalım derdi ne ordakilerle
tarafından
Doyumsuzluk, bizim cinsel hayatimiz kotu degildi artik sapkınliğa giriyo çozemiyorum ama bundan sonra mesafemi koyucam bitti cok uyardim cok .
tarafından
İzlemeye devam edecek napcksn
tarafından
Rabbim gorsun ne diyim.
0 oy
tarafından
konusma esinle yok gbi davran surunsunn boyleleri
0 oy
tarafından
Sabah esimin instgrm baktım ayarlar a girdim güvenlik ve gizlilik bilmem öyle dolaşıyordum.  Bi baktım yabancı bi isim   istek kabul edildi sizi istek gonderdi goruntulu aradi falan  bildirim var hemen  arama motorundan aradım açık saçık kadın bi ton laf ettim eşime  eşim önemli bi devlet dairesinde mudurluk yapıyor  hesabı resmi hesap gibi birşey olmuş bakanlar kaymakam müdürler herkes var bu nasıl bi cesaret dedim ya ..  esim ise gitti neyse kendi tlf an aynı şekilde  ayarlara vs baktim .. aman allahim aynı isim aynı şeyler benim hesabında da var isteğinizi kabul etti sizi etiketledi sizi görüntülü aradı .. oysa ben hiç birşey yapmadım nasıl olur dedim .. eşimin günahını aldım galiba ya .bilmiyorum o yapmışsa bende yapmışım gibi oldu . Adam diyor valla ben bilmiyorum bak benim hesabım da bi sürü önemli kişiler var yapsam burdan mi yaparım .. diye . 
0 oy
tarafından
Terbiyesizlik bu canım at telefonu duvara kır gitsin. Ben olsam kirarim o telefonu o zaman nasibini alır bu ne böyle herkeste var bu dert hepsinin canı cehenneme bunu yapanların doyuramiyormuyum seni de doyuramiyirsam çik git de sen gitme onu kov evden 
tarafından
Kirsa nolcak kii konustu die siddet uygulamis sanki tekrar almicak
0 oy
tarafından
Kızıp bağırdığında yasakladığında daha çok soğuyup böyle şeyler yaptığını gördün bı de tinlama umursama gör bak canm bunları siliyorum yer kaplamasın falan de hani senin gördüğünü bilsin ve kızmadıfini bilsin bakalım hala devam edicek mi? Yasak olan şeyler güzeldir ya sen yasakladıkca ona tatlı geliyor. 
0 oy
(104 puan) tarafından
Eşimin telefonunu kurcalamam genelde ama böyle şeyler okuyunca bakma gereği duyuyorum nerden anlıyorsunuz baktığını 
(253 puan) tarafından
Canim googledan gecmise bak yada youtube dan nerelere girdiyine bakabilirsin gecmisten
(104 puan) tarafından
Tamm canım sağol
0 oy
(73 puan) tarafından
Bende bir defa yakalamıştım hatta yeni evliyken gerçi hala 1.5 senelik evliyim ama neyse ben gördüm bunu bide geceydi kıyameti kopardim aynı senin gibi işte neyim varsa topladım kardeşimi aradım gel al beni diye bu kadar büyüyecegimi sanmiyordu eminim ama bende gelemem bu tarz şeylere sen kalkıp onları izliyorsun bu ne demek sana soylim dedim sen beni tatmin etmiyorsun senin fiziğin beni etkilemiyor ben ******** ve karaktersiz biriyim bunları izliyorm demek dedim.. hayır ne alakası var falan demişti sadece bekarlıktan alışkanlk vs vs o günden beri akıllı telefon kullanmıyo elinde tuşlu telefon var akşamları haberdir maçtr benden bakıyor.. uzun oldu ama eşinin dışarda veya başka sitelerde birine bakması erkeklere bizim çok aşırı kıskanç oldugumuzu hissettiriyor ama öyle değil bunun kıskançlıkla alakası yok haram olan şeyler şuanki giyinme tarzları berbat içinde iç çamaşırlari görünüyor kızların miniler dekolteler ooo tavuk güdülmez kızlar yakaladinmi ikinciye o şansı vermiceksin..
0 oy
(1,379 puan) tarafından
O an sen gitmiyorsan ben gidiyorum deyip toplayıp esyanı cıkacaktın evden 
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah düzelir sana açıklama yapmak yerine dövdü mü bide pis adam 
0 oy
tarafından
Canm huylu huyundan wazgecmez yaptgi sapiklik ya duani et Allah hidayet wersin diye yada bosanp bu olaylara şahit olmazsn
0 oy
(1,310 puan) tarafından

Çooook yazık valla içim acıdı canım Allah ıslah etsin eli kırılsın hem suçlu hem güçlü :(:(

0 oy
(29 puan) tarafından
Canım yaptigi yanlisi senin demenle birakmasin.haram oldugunu bilipte biraksin.bunun haramligi ile alakali bisey izlemesine vesile ol.ama izle falan deme evde sen ac boyle bir sohbet sen dinlerken o da duysun
0 oy
(1,943 puan) tarafından
 Bekarkenki alişkanlik kendi kendini tatmin etmek vazgeçemiyor kimsi. Bir de yaşi kaç tecrübesizlikten de olabilir
0 oy
(248 puan) tarafından

Aynısı başımda Allah sabır versin bize

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 328 göst.
0 oy
1 cevap 222 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 793 göst.
18 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Buket masal (2,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,223 göst.
16 Nisan 2021 Aile kategorisinde Koruyucu melek (57 puan) tarafından soruldu

374,649 soru

11,206,193 cevap

34,507 kullanıcı

...