Kizlar dünden beri hastanede koşturuyoruz sezeryan günü almak icin esimde gececi bu arada dun sabah gittik 9 da aksam ustu 5 te geldik eve bugunde ayni dun dedim ona 5 ten sonra yat uyu dinlen gece ise gidicen yatarkende karni acti tabi ve ben hic uyumadim dun hastaneden geldikten sonra bide aksam saat 10 gibi kalktim biseyler kizarttim simdi soylemeyim hamile arkadaslarimizin cani ceker neyse bugunde oyle sabahtan bi ciktik aksam ustu eve geldik ve bugunde ben uyuyamadim az oncede esimi kaldirmaya gittim ise gec kalmasin diye diyo 10 dk daha uyuyum bende dedimki kalk servise gec kalicaksin bu arada ev sahibinin taksisi bizde esim onunla gidiyo ise paşa cocugu ya neyse ben oyle deyince bana dedi ****** var çık git şu odadan bende kizdim ciktim odasindan biktim bu adamdan acaba o araba kapida olmasaydi ayni hareketi yapcakmiydi her aksam ise o arabayla gitmekten cebimize para kalmiyo benzin parasindan diyorum ona neden arabayla gidiyosun tutki kaza oldu yollarda ne hesap vericez millete bide bana diyo ya gece sancilanirsam dogumum baslarsa ya zaten cuma gunu sezeryana giricem ne sancisindan bahsediyo 36 yasinda ama beyni daha 5 yasinda sanki hakli gibi bide bana bu aksam bagiriyo az oncede gelmis yalakalik yapmaya calisiyo bazen diyorum o ameliyattan sag cikmayim ama geride beni bekleyen iki evladim.var o kadar bunaldim artik