Ben iyi bi anne olamiyorum sanirim oglumu 2 defa ateslendirdim sonra baktım olmayacak ewe kapandim kis cikasiya bi yere gitmeyecem dedim tam 5 aydir ewdeyim oglum 7 aylik suan we yine burnu tikali ya o kadar dikkat ediyorum usutmuyorum ew sicak zaten dogalgazli ustune basina dikkat ederim yemesine icmesine vitaminine ne biliyim ya banyosuna nie bu kadar hasta oluyor ew isi yemek hepsine yetismeye calisiyorum bu arada ustumu basima esimi ihmal etmemeye calisiyorum ama sanki herseyi eksik yapiyorum hic bi isim tam olmuyor gibi yada ben eksigim gibi geliyor birazda kilo aldim ozguvenimde gitti sanirim ogluma bakinca herseyi unutuyorum ama gece o uyuyunca hersey beynimde donuyor esim tamamen destekci hic bisey icin en ufak bi imâ bi kotu soz duymadim yardimcida ama galiba pskolojik olarak coktm
Çoğumuz aynı durumdayız canım ama hepimiz iyi bir anneyiz, böyle bazen ben de oğluma yetemediğimi düşünüyorum kendimi suçluyorum psikolojik bunlar tabiki fakat kendini bu kadar bunaltmamaya çalışmalısın ve böyle düşünme, sen çok iyi bir anne ve çok iyi bir eşsin. Böyle düşünerek kendini yıpratma kuzum
Malesef ilk annelikte oluyor bende çok yaşadım sonra zaman geçtikçe geçiyor canım
Hasta olmayan bebek mı olur ? Elbet hasta da olucaklar düşe kalka buyuycekler yeri gelicek gecelerde uyumuycak uyutmuycaklar bu senin kötü bir anne olduğun anlamına gelmez kii öyle olsa zaten iyi anne olmazdı sen evladını seviyorsun onun için elinden geleni de yapıyorsun bence sen mükemmel bir annesin
çocuk bu tabi hastalanacak hiç hasta olmasa bağışıklığı nasıl guclenecek sakınan goze çop batar fazla dusme ustune
404,271 soru
12,111,237 cevap
36,442 kullanıcı