Kizlar esim corona dolayısi ile 1 hafta calisip1 hafta izinli oluyor. Kurumu o sekilde işliyor. Bu hafta izinli ama bugün gidip işleri toparlayacagim diğer hafta zor oluyor diye işe gitti ve işten çıkınca arkadaşları ile onların tarlasinda alkol almışlar esim ziraat mühendisi. Onlarin bağına bahçesine bakıp sonra da orda icmisler. Bunu bana söylemedi ben o eve gelince kokudan anladım. Ayakta zor duruyor konuşamıyor bile dogru düzgün bildiğin sarhoş. Daha onece de bu tarz şeyler yaptı. Son 1 yildir falan sık alkol aliyor. 5 aylık kizim var eşimden yana çok bunaldım beni dinlemiyor yapma diyorum içeceğim diyor uzulmemi umursamıyor bile ben ağlarken gülüyor. Kızımı onunla odada yalniz bırakamıyorum sarhoş çünkü affedersiniz duş bile alamıyorum ona güvenemiyorum sarhoş çünkü. Gerçekten çok sıkıldım konuşuyorum anlamıyor beni. Yaptıkları çok normal ona gore bana abartma diyor. Bana bi akıl verin kendi ayakları üstünde durabilen biriyim çok şükür iyi bı kazancım var devlet memuruyum ama yine de bosanmak istemiyorum düzelsin istiyorum kızım var çünkü aile ortamında büyüsün istiyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın çünkü bugüne kadar kimseye böyle dert yanmadim hep içime attım