Ben yurtdışında yaşıyordum, eşim İstanbul'da, haliyle anca ailemle yazdan yaza gelebiliyoruz Türkiye'ye İstanbul'a.. söz kesileceği günü (bütün hazırlıklar evde yapıldı evimiz yeterince büyük ve aile arası oldu) fotoğraf çekimine gittik. Eşim aynı zaman kuzenim olduğu için diğer kuzenler hep birlikte cumbur cemaat Emirgan korusuna gittik. Çekim de kendi kameram ile kuzenler çekti )) neyse kuzen yani aynı anda görümcem oluyor, foto çekerken diğer kuzenler abim vs sahile inmislar. Çekim esnasında defalarca abimler gorumcemi arıyor sürekli ) tabi ben çaktım gibi bişey.. neyse yazın ortası hava fena sıcak bunaltıcı, sahile inelim diye tutturdu görümce.. orası daha ferahtir esiyordur en azından gibisinden ikna etti ki zaten ben denize bayılırım ))) indik, diğerleri ile buluştuk, eşimle ben önden yürüyoruz, boğazın hemen dibinden, sözde görümcem foto cekicek, arkani dönme sakın diye bağırıyor.. sonra arkadan şarkı sesi geliyor )
Abim kuzen plankart tutuyorlar "benimle evlenir misin güzel gözlüm" ikimizin fotosu var birde, diğer üç kuzen şu şeylerden patlattılar derken baktım eşim önüme diz çökmüş tek taş pırlantayı tutmuş benimle evlenirmisin diyor )) ne ara evet dedim ne ara yüzük takıldı ne ara biz sarıldık ve dansa başladık bilmiyorum ama güzeldi
28.07.2018