0 oy
703 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar 36+3gunluk hamileyim haliyle iyice agirlastim katnim bi haftadır bizde sabah öğlen aksam yemek yapıyorum ses cikarmiyorum ama oturup kalkamiyorum nezman gidecek belli değil eşim kendine de yapıyorsun nevar diyor hizmet etmemde herhangi sıkıntı görmüyor kaynanamgilde beni 9ay olacak bir kere arayıp sormadilar hep esinle konuşuyorlar bebeği soruyorlar beni sormuyolar o kadar agrima gidiyordu hic bir zararın lafimda saygisizligimda olmadı diğer gelinine daha düşkünler kaynimda çok iyi ama ben zorlaniyoeum gunduzde hep evde sizce ben mi haksizim 

9 Cevaplar

0 oy
(137 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hamileyken oturnayi gec insan bos buldugu her an yatmak istiyor kayninizin yaninda yatamazsiniz da ne kadar anlayissiz bir insanmış o öyle kaynanalarin da hepsi oyle galiba gelinin birini hep el ustunde tutarlar digeri yok sayilir henuz eltim yok ama 2 kaynimin da sevgilisi var simdiden at kosturuyolar allah yardimcin olsun canim
(2 puan) tarafından
Evet yatamiyom zaten bacak arası çatı agrim var ofluyom pofluyim ne çare insan hicmi anlamaz halden ya kendi eşine yapmaz vallahi böyle bende yatiyorum esim yapıyor şuan yemeği sinir olmaya başladım zaten oturunca bile kalkamiyorum bide gündüz yemegiydi bulasigiydi bide evde oturuyor benle
(137 puan) tarafından
Kuma gibi maşallah erkek dedigin evde durmaz yani tepende napiyor bütün gün
(2 puan) tarafından
Aynen gitse akşamları gelse hizmet bekliyor
-Reklam-
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Bu düşüncesiz insanları hiç anlamıyorum vallahi kendi halimiz kendimize zor yetiyo bide gelip kalmak ne eşinde birazcık analyisli olsun gelene git denilmez tabiki ama. Eşin kaynanana söylesin kaynananda kaynını arayıp yengen zorlanır gel falan desin en  uygunu böyle olur iş eşinde bitiyor sen dersen kötü olursun canım 
(2 puan) tarafından
Evet şuan zaten ben kötüyüm kaynum kavga etmiş diger abisiyle oyuDen geldi bizim yanımıza ben soyletiyorum diyip iyicemi kotu olurlarki. Ya hic sormuyor kaynimida aradi kaynanmgil insan hicmi sormaz demez o zaten agir oğlum diye slm dahi söylemiyor esimede dedim şuan zaten psikolojik men kötüyüm en ufak şeylere aglayasim geliyor sormuyolar ya birde normalde diğer hamilelerde soruyor da varım sırf dertlesmek için açtım buraya da hesap gidecek gibide durmuyorvallahi
(1,431 puan) tarafından
Canım boşver hiç takma sormuyorlarsa sende onları sorma bide onu mu takacaksın. Dediğim gibi eşine söyle gerekirse bir iki gün yemek yapma kötüyüm diye
(2 puan) tarafından
Evet ama ne bilim surat yapıyor gibide olmak istemiyorum onlarda gel yengen kötüdür deniyor eşim öyle biri değil ağzı laf yapmiyor hep eziyetleri bana
(1,431 puan) tarafından
Durumun  zor kuzum iş aslında eşinde bitiyo eşinde susarsa sen kötü olmamak için bi şey diyemezsin. Ne kadar daha kalacakmış belki mi
(2 puan) tarafından
Yok askerde gidecek ankaraya gideceğim falan diyordu bugün sordum sürat yapar gibi konuştu eşim gitmicekmis vazgeçmiş vizeye gidecekmis ama nezman belli degil
0 oy
tarafından
hamilelik ağırlık hastalık falan neyse de bizde kayın ve gelin bütün gun evde yanlız kalmaz eşim izin vermezdi olması gerektiği gibi Allah yardımcın olsun 
(2 puan) tarafından
İnşallah cabuk giderde bende uğraşmamak kotu olmak istemiyorum
0 oy
(757 puan) tarafından

Benim kaynim bize kalmaya geldiginde abisinden daha cok yardim ediyordu canim bulasiga masayada yardim eder . Kaynina soyle yan gelip yatmasin azck yardim etsin :D

(2 puan) tarafından
İnsanin kendinde olması lazım canım yardim beklemiyorum yeterli tek kalayim
0 oy
tarafından
Kızzz içimi mi okudun benim de kaynanamlar memlekete gitti 3 kat aşağıda oturuyorlar eşimin ananesi hastalandı tek tuvalete gidebiliyor çok fena bir kadın her yemeği beğenmiyor kaynanamın evine onu getirdiler in çık canım çıkıyor her yemeğide yemeyince zorlanıyorum 6 aylık hamileyim eşime dedim abine söyle 1 hafta alsınlar eltim demiş ben 5 dakika çekemem

Bu şimdi hak mı adalet miii
(2 puan) tarafından
Evet canım ya gitmeye de niyeti yok napcamj sasirdim
0 oy
(76 puan) tarafından

Canım sana karşı bi tepki değil sözlerim yanlış anlama ama benim üçüncü hamileligim ve iki kaynim kayinvalidem kayinpederim hep birlikteyiz çok şükür hiç sıkıntım olmadı şimdiye kadar herşeyde yaptım onların yemeğini utusünü camasirini hiç bi sıkıntı çekmedim zaten iki çocukla oturmam imkansız ilk hamileligimde de oturamiyodum yani üstelik yaparken de hiç gocunmazdim ama eğer sen rahatsiz san odana git biraz dinlen zaten misafirmis birazcik sık dişini <3

(2 puan) tarafından
Canım kalacağı zaman bile belli değil bir ay ben napayim erkek sonuçta banyo bile yapamiyorum zamanında herdehe sikyim disimi bi haftada sikyim ama olmuyor
(76 puan) tarafından
Dogrudur canim birazcik surat yap o zaman belki anlar ;)
(2 puan) tarafından
Sürat değilde yatak odasından cikmiyorum bilerek
(76 puan) tarafından
Hahhahah kiz allah iyiliğini versin
0 oy
tarafından
Ay canim canim seni cok cok iyi anliyorum bben ilk kizim a hamileyk benim kaynimda bir iki hafta bizdeydi ... Ama ben evde kalmadim annemlere geldim cunku dedigin gibi rahat etmiyo insann. Sagolsun esimde anlayisla karsiladi ve annmlerde kaldim kargun esim gelip soruyidu bi skntim varmi diye fln.. annenler baska sehirdemi onlara gitsen yakinsa . 
(2 puan) tarafından
Evet yakınlar eşime dedim orada kalicam diye hayır falan diyor boyle giderse geckcem annemlere anneme çağırdı onlar naparsa yapsın gel burada kal diye
0 oy
(4,667 puan) tarafından
Haklisin canim Rabbim kolaylik versin sana. Biraz düşünmeleri lazim hamile nasil yapsin fln diye kaynin niye kaliyo ki sizde
(2 puan) tarafından
Canım evde bi abisi var iki yas büyüğü tartışmış bizde kalıyor bir gün iki gün dedin bi hafta oldu hala gitmiyor kaynanamgildr buraya gel diye cagirmiyor askerde gidecek bir ayı var aklım çıkıyor burada kalacak diye dogumumda yakin sonuçta gekmicem oraya falan diyor
(4,667 puan) tarafından
Düşüncesizlik ya Allah yardimcin olsun
(2 puan) tarafından
Evet hadi o genç anlamaz kaynanamgil daha beter bence
(4,667 puan) tarafından
Annen faln yakinsa gelsinler belki o zmn gider
(2 puan) tarafından
Ay ne bilim yarin eşim Arıcak annesini
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Kayninnkac yaşında sizde nesne kalıyor bu sebeplere bağlı canım .Birde eşin ise gidince kayninla evde tek mi kalıyorsun çok büyük bir hata bence .
(2 puan) tarafından
Ben 24yasindayim iki uç yas var aramızda öyle niyeti yoktur kotu ama o yatıyor bacaklarını uzatıp ben top gibi oturuyom kalkamoyomda off valla öyle sinir oldumki
(1,231 puan) tarafından
Niyetinin olup olmaması önemli değil canım .Eşin büyük hata yapıyor nikah düşer kayninla sana .Sizi başbaşa evde bırakması çok yanlış
(2 puan) tarafından
BN rahat değilim sadece tek sikintim o zaten

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 442 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 294 göst.
27 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 465 göst.
0 oy
7 cevap 264 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu

410,540 soru

12,350,367 cevap

40,427 kullanıcı

Kategoriler

...