0 oy
608 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Kızlar en yakın arkadaşım var eşi iş yerinde başka arkadaşının kız arkadaşı varmış çalıştıkları kızın doğum gunu varmış çocuk kutlarken adamı çağırmış elimdekilerine yardım et diye oda tamam demiş ama sonra kızla 3 beraber selfi çekiniyor kız da intagram atıyor karısı da görüyor bunu ben de dedim kıskanıyor san sildir dedm kıza söylemem diyormuş eşi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esinin tuhafligi tartisilir arkadasinin arkadasiyla 3selfie birden cekinmesi tuhaf 
-Reklam-
0 oy
(164,113 puan) tarafından
3 selfi cok ama
(2,762 puan) tarafından
1 selfi olsa :)
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ben müsade etmem sildirirm en kötü kıza yazarım rahatsız olduğumu sildiririm eşimin ne işi var elin kızıyla aynı karede... Kızı tanisam sıkıntı etmezdim yalnız
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bazı erkekler çok mu rahat acaba..?

Yani evinde çoluğu çocuğu karısı olduğunu unutuyor mu..? 
(122 puan) tarafından
Bende öle dedim neymiş çocuk ısrar etmiş bide kız iş yerinde ****** gibi yanş herkes yazmış kıza 100 de 100. Oda yazmıştır dedim ne diyim zorla mı çektiriyor resimi sanki istemiyorum bide intagram da birisi kadın beğeniyor tekrar
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Valla ben kıza kesin yazardım
(1,037 puan) tarafından
Bende hemde ne yazardım:)) ama soverdim birde :)))
0 oy
(18,668 puan) tarafından

kız iki defa okudum anlamadım bişey:D

tarafından
Benimki sirf etkileniyom diye bu uygulamadan  nefret ediyo :D yazik suclari yok ama olmiyacagi anlamina gelmiyo ve  korkuyoruz gorunce
tarafından
Cok tehlikeli valla ilk defa bi dogum gununde 3 resim cekilmisler is yerinde hep beraberler bide insaat Allah gostermesin
(122 puan) tarafından
Aynen öle revirci oldugu için de devamlı iç içe yani benre etkileniyorm :D valla
tarafından
Kadının kadının halinden anlamasi destekcisi olmasi gerekirken boyle dusmanca dsvranip yuvasini yikmaya calismasi ne kotu bi durum  ya
(122 puan) tarafından
Aynn ölee canm orda sürekli makyaj bakım olduğu için bizim erkekler öle kadınlara bakar zaten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 328 göst.
22 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde MutluSakine (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 932 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 610 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,019 göst.
13 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,899 soru

24,421,905 cevap

351,631 kullanıcı

...