Herşey dün gece olmuş 11 bucuk da babam kardeşimin odasının kapısının önünde namz kılarken kardeşimin odasından Bi horlama sesi kardeşim de salonda oturuyormuş babam içerde biri var dmiş kardeşim de kuştur o demiş babam Bi kaç defa aynı sesi duyunca kapıyı açmış kapı kitli kardeşime kapıyı aç demiş kardeşim açmıyormuş içeriden sevgilisi aç Rukiye demiş kapıyı açmış manzara adam şortla sadece eşyaları kardeşimin dolabında babam neye uğradığını şaşırmış abim hastanelik olmuş dövme kavga yok eski sevgilisi babamı mahkemeye vermişti kardeşimi dövüyor diye mahkeme devam ettiği için kardeşim şikayet eder diye elini bile sürmemişler sadece babam beddua edip durmuş birde babam sara haftası dün gece o kadar çok hastalanmiş ki hüngür hüngür aglamış adam bugun de bni aradı bnmle konuşurken bile aglıyo o kadar güçlü ve herkes korkar babam dan ki Bi kardeşim onu yıktı... Eşimi aramiş akşam gelin diye oraya gitcem anlatacağım kimsem yoktu durup durup agluyorum babama abime annme üzülüyorum babamin felç kalma olasılığı var hiç bunu düşünmüyo bu kız (((((((
Yarabbim Allah hidayet versin kızz nasıl cesaret etmiş yaa ben olsam kesin kalp krizi geçiririm
Ben doğrumu okudum ya kız kardeşin deki iyi cesaretmiş valla boyle şeymi olur Hepimizin evlatları var Allah hayırlısı versin ya yazık adama
Tovbe estagfrullah ne gunlere kaldik ya artik kizlar eve erkek atmaya basladi
Basımıza taş yerine uzayli yagsada yeridir günümüz o kadar kötüleşmişki bu devirde cocuk dogmaktan ve yetiştirmekten korkar oldum..
Töbe Estağfurullah öyle bi olayda benim babam herhalde cinnet gecirirdi ay düşünmek dahi istemem ne cesaret be
Yazik hastaymis yıkılmış adamcagiz
403,652 soru
12,093,610 cevap
36,388 kullanıcı