Bi ara post açmıştım kaynanami kovdum diye erzak konusu yüzünden ailene verdin diye iftira atmıştı. Simdi aranizdan uf hala aynı konu mu diyen olacak ama bu son post. Olaydan 1 hafta gecti kaynanam hala ona buna gidip anlatiyor. Ben duyuyordum ama bugune kadar sustum allaha havale ettim. Bugun de bulasiklari yıkayacağım sırada yine sesi geliyordu anlatiyordu birilerine. Esimi aradim gelip sustuyor musun yoksa ben inip agzinin payini verim mi bisey demedi kapatti. Bende madem öyle dedim çektim eteğimi ustume indim. Anlattigi kisi babamın yengesiydi. Actim ağzımı yumdum gözümü. Babamın yengeside beni susturmaya çalışıyordu ayıp herkese sesin gidiyor falan. Bende giderse gitsin kaynanam sağolsun duymayan kalmadı zaten dedim. Neyse kaynanam hala erzaklari annem gile verdiğimi iddaa ediyordu. Bende çıktım butun erzaklari aldim indirdim asagiya ayaklarının önüne koydum. Al bak gözün doysun dedimm. Ama bu yasa kadar gelmişsin doymadı bu saatten sonra da doymaz dedim. Karnın doyuyor gözün doymuyor dedim. Sonra o sirada eşim geldi. Esime anneni sustur konusup durmasin dedim pismis kelle gibi sırıtıp gitti. Ona da ayri bir sinir oldum. Ciktim yukari esime de bagirdim anneni susturacagina ne gülüyorsun dedim. Bana sen simdi inip bağırdın da ne oldu annem susacak mi yok yine konuşacak. Ben ne kadar sus desem de bos olur dedi. Aslimda esimin de dediği dogru kaynanam kalın kafalı verdigimi iddaa ettigi erzaklari kendi gozuyle görmesine ragmen hala verdigimi iddaa ediyor. Simdi ben esime güldü bişey demedi diye o kadar sinirlendim ki konuşmuyorum. Eşimin yaptigi dogru mu sizce. O kadqr sinirliyim ki sakinlesene kadar esimi yanimda yatirmayi düşünmüyorum. Sizce dogru mu yaparim. Yoksa konuyu kapatip bisey olmamis gibi mi devam etmeliyim. Su an kafam çok karisik