0 oy
850 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
Sabah 6 da kalkması lazımdı ise gitmek için alarm çaldı bende kaldırdım sonra daha erken dedi yattı bende uyuya kaldım oda uyumus geç kaldı bana bağırıyor insan doğru düzgün kaldırır bi kahvaltı hazırlar filan 2 aylık kızım var gece sürekli kalktım 5e kadar onu salladim kendisi uyuyodu sabah da bana laf yapiyo haklı mı sizce bence değil 

21 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından
Erkekler bu konuda anlayışsız canım

Bende yaşıyorum arada

Akşama kadar tirip atiyrm

Gelip özür dilyo 

Sende yap :)
(228 puan) tarafından
Öyle yapcam zaten
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Neresi hakli kuzum ya hem uyuya kaliyo hem sana bagriyo hem kahvakti istiyo pehhhh onu anasi degilde babasimi dogurmus ay bukadar kiymetli buluyo kendini
(228 puan) tarafından
Hiç sorma ya
0 oy
(94 puan) tarafından
Sen,sabah kadr besik salla uyuma  o halde sana aciyacagina onu kaldirip kahvalti hazrlamani bekliyor koca adam kursun alarmini kalksin sem uykusuz kahvalti hazrlayamazsn tabi ki bi de hakli cikmis  ustune 
(228 puan) tarafından
Yok herseyini ben yapcam kalkar mi
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Sorma kiz benimde oyle 5 te ise gider alarmi duymaz kaldrtorum uyuyor gidene kadar korkudan uyuyamyorum gec kalinca bana kiziyor 
(228 puan) tarafından
Aman naparsa yapsinlar ya
0 oy
tarafından
hepsi aynı ya geç kalınca bizi sarıyolar az erken uyusunlar napalım takma kuzum bunu yaşayan tek sen deglsn yani ⚘
(228 puan) tarafından
Bunlar da herşeyi bizden bekliyorlar
tarafından
Malesef canım
0 oy
(5,111 puan) tarafından
Onun sana hazırlaması gerekirken senden mi bekliyor. Bi de utanmadan azarlıyor. Ne diim ki Allah insaf versin.
(228 puan) tarafından
Bende öyle dedim senin bana hazırlanman lazım
0 oy
tarafından
Önceden kaldırır kahvaltisini hazırlardım kızım olduktan sonra ne zaman yattığınız ne zaman kalktigim belli değil bende açıkça ben kaldıramam kendin kalkacaksın dedim kendi kalkar 
0 oy
(57 puan) tarafından
Valla benimde 1 bucuk aylk oglum var gece bekliyoz sabaha kadar ama yinede kahvaltisini hazrlyom
(228 puan) tarafından
Sen iyi hazırlıyon ben kalkamiyorum ki ya
(57 puan) tarafından
Uykuĺ uykulu hazrlyom
(228 puan) tarafından
Değerini biliyodur insAllah
0 oy
(924 puan) tarafından
Valla ben gece kızım uyutmasa bile 6da kalkarım kahvaltıyı hazırlarım zaten 10dklık. Her şey hazır duruyo bi çay demleyip yumurta kırıyorum sonra gelip diyorum kahvaltın hazır kalk ben uyucam. O da kalkar yer kapıyı çeker gider. Sütten dolayı soğuk tüketmediyim için ben kalkana kadar oda ısısında olur yağım reçelim ben de kalkdığımda yerim. Kendisi hazırlasa bana bi dünya iş çıkarır o yüzden mutfağımı ona bırakmam
(228 puan) tarafından
Keşke senin gibi olabilsem hamileyken son gününe kadar yaptım mide bulantilarim varken yaptım ama uykusuzluk çok kötü ediyor beni ya
(924 puan) tarafından
Ben de hamileyken doğurana kdr kustum afedersin. Bulantı ilacı aldım son haftaya kdr. Çay demlese halıma kadar çay kurusu olur. Yumurta yapsa yağ yapar her yeri. Kalkdığımda 3-4saat iş yapacaıma 10dakikalık kalkıyorum mecbur. Doğum yapdım eve geldim yalnız yaşıyoruz bu arada. O günün sabahından böyleyim. Hep kendim
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Erkekler anlatıldı eşim işşiz keyfi geç yağar ben uykuduzkluktann öleceğim uyumadı oğlum dün hala da uyanık 
(228 puan) tarafından
Sorsan hep yanımızda yardımcılar
(1,938 puan) tarafından
Aynen valla sürekli oyun oynar azıcık çocukla ilgilense uykusuzluktan ölcem rsmen hasta oldum bi yatıp dinlesem toparlarım ama yık
(228 puan) tarafından
Öyle kalsınlar o zaman napalim ya
0 oy
(28 puan) tarafından
Bende oyleyim zorla uyandirdim zaten gece evede geç geldi
0 oy
tarafından
Sen kaldırmışsın sonuçta ki kaldırmasanda bi zahmet alarmına ke di kalksın hemen bebeyle gece uğraş hem uykusuz kal hemde ona yetiş o ne rahat valla ya 
(228 puan) tarafından
Hiç sorma ya kaç kere kızıyorum anlamıyor ki
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Sorsaydin anasının evinde kaç defa ise giderken  kahvaltı yapmış nankör ya valla 
(228 puan) tarafından
Anası da aynı evde hazirlasaydi o zaman
(7,434 puan) tarafından
Yok olur mu. annesi düşünse bu kız bebekle uğraşıyor sabaha kadar kalkayım bı çay koyayım demek bu kadar zor olmamalı
(228 puan) tarafından
Yok canım annesi hala benden iş yapmamı bekliyor evde eşek gibi kızı var sabahtan akşama kadar mal gibi telefonla oynuyor hala gözü bende affedersin tuvalete zor gidiyorum bebek yüzünden
(7,434 puan) tarafından
Çekil odana cocugunla ilgilen canım durmadı dersin akşama yemek olmadığında laf söyleyen olursa benim çocuğum durmuyor diyecekson evde iki tane daha kadın varken aç kalanlar düşünsün
(228 puan) tarafından
Öyle yapıyorum zaten kaynanam da çalışıyor bisey diyemez zaten bi desinler bakım noluyo
0 oy
tarafından

Neresi hakli hiçte haklı degil

0 oy
(2,091 puan) tarafından

Vallla ben   bi kere  kaldıramadım o gün mesaiyesi vaardi insnalik  hali soncuta  esim hif kendisi  uyanamaz  aman allahım  askasama kadar  gitti  400 mesai  parası birde gülerek soyluo sinirleirmi bozdu :D

0 oy
(580 puan) tarafından

Erkekler kahvaltı olmadimi stres oluyo ben hamileyim diye kalkamıyorum kendi kalkio gidiyo bazen resmen stres yapiyo hissediyorim bebek gibi ilgi bekliyorlar kalkıp kahvaltı hazırlayalım hep mutlu edelim öyle ise gonderrlim :sick:

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Sen horul horul uyurken ben cocuk salliyodum kaldirdim seni yatmayaydin diyeydin kiz hakliymis pabucumun haklisi trip at kiz verme yuz sonra astarini da istiyorlar
(228 puan) tarafından
Bende öyle dedim zaten akşam gelsin görüşürüz
0 oy
(7,345 puan) tarafından

:D Valla tepesine dikilirjm guguklu saat gibi gukluyup dururum.. Kalkmazsan derim kaynar su gelir :P

0 oy
(813 puan) tarafından
Eşin baya anlayışsızmış canım neresi haklı.

Ben hamileyim 7 aylık eşim bana kıymaz gündüze gttiği her gün sorarım nerdeyse kalk ekmek al kahvaltı hazırlayaym sana diye yok sen uyu uykun kaçmasın der yollamaya kalkarım ona bile kalkmasaydn der, ki ben geçen haftaya kadar kendi canı istemediği için kahvaltı yapmiyo sanıyodum ama konuşurken ben sana kıyıp kaldırmıym sabah diye ağzından kaçırdı . Sorun senin eşinde yani bebeginiz var uyumadığını senide uyutmadığını bilmiyomu sana yardımcı olması gerekirken kızıyo bide 
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Sabaha kadar uyumayan bir insanın uyuyakalmasi normal değilmiymis sor eşine canım. Bende çocuktan sonra çoğu zaman kahvaltı hazirlayamıyorum. Esimin kalktigini kahvaltını hazırlayıp yaptığını bile duymuyorum .  Bir kere kalbimi kırmadı böyle konular için eksik olmasın. Kendi uyandırmaz sabahları gece kalkıyorsun yat dinlen diye. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 970 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 496 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serpil Kubis (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 621 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 499 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,308 puan) tarafından soruldu

413,513 soru

12,448,587 cevap

46,227 kullanıcı

Kategoriler

...