Oğlum bugün 1 haftalik oldu ama ben daha yüzünü görmedim .ssdece fotoda. Hâlâ hastanedeyim.
Zaten bir sürü hastalığım var yetmiyo ölümden döndüm.uetmedi şimdide ksc gündür çok.koti çarpıntim oluyo ve sirt ustu zayen yatamiyodum simdi saga sola da yatamiyorum uykusuzluktan olucem.tm birz gözümü kapatıyorum oksijenim düşüyo nefesim daralliyo varya sanki beynimde şimşekler cakıyo kafamdaki damarlar geriliyo sanki. :( bu gidişle cikarmicaklsr zaten benim burdan çıkışım yok .biliyorum cenazem çıkacak burdan.herkes perişan olucak arkamdan.hele oğlum o beni gormeden kokumu duymadan annesiz kalıcak.hep yarim eksik olucak :'(
Hepinize söylüyorum sağlığınız yerindeyse en zengin en şanslı sizsiniz .kuru ekmek yiyin ama sağlığınız yerinde olsun.cunku sağlık gitti mi sadece siz değil aileniz kardeşleriniz eşiniz çocuğunuz hepsi perişan oluyo:'(
Ben sağlık konusunda asla şanslı olmadim yüzüm gülmedi ama çok şükür ailem eşim konusunda şanslıydım. Şimdi ölmekten çok onları arkamda bırakmak kahrediyo beni.onlarin kalbi dayanmaz bana bisey olursa tahmin bile edemiyorum..