0 oy
480 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (927 puan) tarafından
Oğlum bugün 1 haftalik oldu ama ben daha yüzünü görmedim .ssdece fotoda. Hâlâ hastanedeyim.

Zaten bir sürü hastalığım var yetmiyo ölümden döndüm.uetmedi şimdide ksc gündür çok.koti çarpıntim oluyo ve sirt ustu zayen yatamiyodum simdi saga sola da yatamiyorum uykusuzluktan olucem.tm birz gözümü kapatıyorum oksijenim düşüyo nefesim daralliyo varya sanki beynimde şimşekler cakıyo kafamdaki damarlar geriliyo sanki. :( bu gidişle cikarmicaklsr zaten benim burdan çıkışım yok  .biliyorum cenazem çıkacak burdan.herkes perişan olucak arkamdan.hele oğlum o beni gormeden kokumu duymadan annesiz kalıcak.hep yarim eksik olucak :'( 

Hepinize söylüyorum sağlığınız yerindeyse en zengin en şanslı sizsiniz .kuru ekmek yiyin ama sağlığınız yerinde olsun.cunku sağlık gitti mi sadece siz değil aileniz kardeşleriniz eşiniz çocuğunuz hepsi perişan oluyo:'( 

Ben sağlık konusunda asla şanslı olmadim yüzüm gülmedi ama çok şükür ailem eşim konusunda şanslıydım. Şimdi ölmekten çok onları arkamda bırakmak kahrediyo beni.onlarin kalbi dayanmaz bana bisey olursa tahmin bile edemiyorum..

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öncelikle geçmiş olsun verilen sıkıntıya şükretmek senş rahatlatır neden diye sorma Rabbim in vardır bir bildiği 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kötü düşünme kuzum sakın kötü düşünme iyi olacaksın dua et rabbime herşey çok güzel olacak bebeğine kavuşacaksın mutlu olacaksın yıllar sonra sana evlat nasip eden rabbim onu sensiz bırakır mı hiç kötü düşünme lütfen 
0 oy
tarafından

Güzelim benim lütfen ölümden bahsetme :(

Bak daha evladını buyuteceksin,

Okula göndereceksin , mutlu oldugu günleri göreceksin ALLAH büyük Rabbim tüm hastalara sanada acil şifalar versin inşallah...

0 oy
(7,970 puan) tarafından
Rabbim ne derdin varsa dermanini versin insallah

Kötüyü çagirma pozitif düşün hep bide bol bol inşirah suresi oku
0 oy
(414 puan) tarafından
Oyle konusma cnm allahim seni yavruna ve cocuguna bagislasin dua et rabim butun sikintilarini bitirsin insallah 
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Belli ki lohusasin ondan bu düşünceler insanlar ne hastalıkları yeniyo sen dayanıklı güçlü olacaksın çarpıntı neden oluyor doğumun normal mi Sezaryen mi oldu
0 oy
(503 puan) tarafından
Ya sabir canim.daha guzel gunler sizi bekliyor evkadinizla.evlat hasretiyle olumden donenler var.yogunbakimda olsaniz telefonunuz yanınızda olmazdi.demekki daha alt level ..

Sabret bebegini hayal et.ona kavusup onu opecegin gunleri.hala sanslisin lutfen etme.hepimiz ölücez.sira yasam evlatlarimiza gecicek 38 yasinda benden sonra tek arkamdan dua etsin diye bir evlat istedim.yakinda dogucak.yoksa hayat icin degil.biz yasadik yasiycagimizi .ama biraz gorelim guzel yüzlerini. Umut et. Umut etmek basarmanin yarisidir.umut edersen kavusursun.salma kendini
0 oy
tarafından

Öncelikle geçmiş olsun canım ama biraz da abartarak beyninde biseyleri kurarak kendi kendini psikolojik hasta ediyorsun etme şükrünü dilinden düşürme ben iyi olucam de iyileşip cocugumu alip evime eşimin yanina dönücen de.  BENİM GİBİ OLSAN KAFAYI SIYIRIRSIN     AMA İNANCIMI KAYBETMİYORUM SENDE KAYBETME Bİ İNSANIN DOKTORU KENDİSİDİR  

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN.   İYİ OLAMİYACAM PSİKOLOJİSİNDEN KURTUL GEREKİRSE DOKTORUNLA GÖRÜŞ PSİKOLOJİK DESTEK AL 

0 oy
(5,438 puan) tarafından
Cnm öyle düşünme rabbim korusun iyileseceksin ve bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 961 göst.
16 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Umutvari (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 197 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde melike_00 (62 puan) tarafından soruldu

407,121 soru

12,219,238 cevap

36,812 kullanıcı

...