0 oy
3,171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sinirlerim bozuldu iyice hanimlar bana akıl verin nolur ya 

Ablam bana cok karışıyor. Evime filanda karışıyor eşimde bu durumdan çok rahatsız oluyordu 

Ablam artık işi büyüttü gezmemize dışarı yemek yemeye bile cıksak heme. Laf sokuyor du 

Eşimde kızdı ablama bağır dı tamm kardeşin ama. Benim karım dedi şuan tek söz hakki bende dedi ablam benimde kız kardeşim diyerek bağırıştılar. Ablam eşimden 2 yaş küçük eşime el kaldırdı yekasini sıktı erkekliğine laf etti. Adam olsan karinin aziyla sağa sola gidip para yemezsin dedi 

BANA GÖRE EŞİM HAKLI AİLEME GÖRE ABLAM.  BENCE ABLAMİN MUTLU OLMASİ GEREK KARDEŞİMİN İSTEKLERİ OLUYOR EŞİ SAHİP CIKIYOR DİYE 

ABLAM BENİ SEÇİME ZORLUYOR YA EŞİN YA BİZ DİYE AMA NE KADAR AİLEMDE OLSA BEN EŞİMİ SEÇERİM    

EMPATİ YAPARAK CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM 

57 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ablam ne hakla eşimin yakasına yapışır saçma sapan bir neden den ondan para isteyip yiyip içmiyorsunuz ya kendi paranızı yiyor harcıyorsunuz ablan yuvan dağıldığında mutlu mu olacak çok abartmış ablan bu kadar olmaz eşinde senin ailen sonuçta kimseye bakma yıkma yuvanı 
tarafından
Saçmaladı bende anlamadim cnm
(3,033 puan) tarafından
Inada bindirmiş iyice ama.sizde cocuk değilsiniz ki koskoca adam.hakeret etmek.nedir
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Kusura bakma ama canım ablan seni kıskanıyor, senin mutlu olmanı eşinin sözünü dinlemesini hayatını yaşamanı çekemiyor, esin de uyar akıllı gerızekalı olup seni ihmal etmediği için benim kardeşim ayaklarına yatıyor, empati kuruyorum sakın ama sakın esini üzme, kimse için aileni yuvamı bozmaya değmez, bizim artık anne baba kardeşlerimiz dışında çekirdek bir ailemiz var, sana diyeceğim en güzel söz "öksüzu kayıran cok olur da eline ekmek veren olmazzzz...." 
tarafından
Asla bozmam cnm. Benim eşim hayattaki tek varlığım
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Eşinie adam olsan karının ağzıyla sağa sola gidip para harcamazsın sözünden sonra ablanın ciddi ciddi seni kıskandığını düşünüyorum, ablan evli mi bekarmı bilmiyorum.. Para eşinin parası seninle yemeyecekse kiminle yiyecek
tarafından
Evli cnm 2 tane evladi var
0 oy
(582 puan) tarafından
Canim herzaman eşinle  ailen arasında  bi saygı mesafe olmalı resmen seni cekemiyo  çok özür dilerim bi abla için böyle söylemek istemezdim  ama durum onu gosteriyo o kendi ailesinden  sorumlu senin harcadığın paranın hesabını yapamaz uzak dur canım mesafeni koy karistirma
tarafından
Öyle yaptık bir daha görüşmeyecegiz
0 oy
(1,352 puan) tarafından
Senn ablann eşiyle sorunumu var bnce seni kıskanıyor insan kardeşm mutlu diye sevinir çok saçma yaptğı
tarafından
Ne desem bilmiyorum
(1,352 puan) tarafından
Kıskanıyor bu çok belli
0 oy
tarafından
Ablan bu kadar saçmalamak için ne kullanıyor 
tarafından
Soramak lazım
0 oy
tarafından
Ablan seni çekemiyor heralde kendi eşinden atnı ilgiyi göremediği için böyle yapmış olabilir. Ama yaptığı çookkk saçma sanki onun parasını mi yiyorsunuz dışarda. Ablanı sil gtsin senin mutluluğunla mutlu olmayanı napacaksın. Ama anne babanla kötü olma
tarafından
Ailemi komple sildim
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Yuvan dağılsa ablan mutlu mu olucakmış allah'ım akıl fikir ver geleceğin korkulan kaynanası ablan 
tarafından
Evet biraz öyle
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Cnm ailen nasıl ablanı haklı bulur

Ne demek ya bna abla nasıl çekemez gibi davranır da savunurlar

Adam olsan karinin aziyla sağa sola gidip para yemezsin demek çok ağır çekemez insan sözü 

Net söylüyorum ablan seni ve evinin huzurunu kıskanıyor seni çekemiyor yüzde yüz eşin haklı

tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(64 puan) tarafından
Ablan seni kıskanıyo sanırım net saçmalık
0 oy
(1,654 puan) tarafından
Senin yerinde olsam ablamla araya mesafe katarım eşim bana iyiyse ailemi değil eşimi seçerim çünkü insan evlenip boşandıktan sonra aile evine geri dönünce herşey eskisi gibi olmuyor maalesef ablan seni kıskanıyor açık ve net ortada kardeşinin yuvasını yıkmak isteyene de abla denir mi bilemedim 
tarafından
Bunu çok iyi biliyorum cnm 2 ci evliliğim
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Görumce kaynanayi anladimda baldiz ne alaka yaa ayrica esin deger veriyor iste bunu  adamin yuzune bakip soylemesi ayri bi sacmalik adami senden sogutuyor resmen ben olsam boyle arkmda duran adamın arkasinda durrdum neeett
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Ablaniz bi destek alsin ve sizin donup ablaniza benim aileme karisma demeniz gerek ablaniza noluyor?Sizin evliliginiz istediginiz yere gidersiniz,yersiniz,icersiniz ona ne
tarafından
Benim dememe kalmadi esjm dedi
(6,187 puan) tarafından
İyi yapmis ve bu konuda esiniz sonuna kadar hakli.Kiskancliktan baska aciklamasi yok bunun.Onun parasini mi yiyorsunuz ona noluyo
0 oy
tarafından
Yani ben olsam eşimi  seçerdim ablam öyle yapıyor sa dekki kıskanıyor ve huzurumu istemiyor bende aynı durumu yaşadım ablama ağzının payını verdim o gündür bu gündür tık etmiyor
tarafından
Bende eşimi sectim
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Tabiki ablan suclu esinin kiymetini bil
tarafından
Her zaman cnm
0 oy
(41 puan) tarafından
Ablan seni kıskanıyor tek  kelime   ona  ne  oluyor benim ablam bana  karisamaz evliyim esimleyim    baska  erkekle  degil   bekar da  degilim  hakkı yok karışmaya   ablan kac yaşında sen kaç yaşındasın   gerçi akıl yaşta   degilki    cok  saçmalamış ablan    
0 oy
tarafından
Ablan seni sevseymis seçim yaptirmazdi 
0 oy
tarafından
Yemek yada gezme parasi ablandan mi cikiyo ona neeee 
0 oy
(333 puan) tarafından
Ablan kiskanclik krizinde galiba dogru düşünemiyor ona ne oluyo sizin gezmenizden sizin evliliginize ne karisir hic bir soz hakki yok ailenin bile soz hakki yok adam sana gül gibi bakıyo diye kiskanmis resmen
0 oy
tarafından
Canım ablanı hedef olarak gosterere soylemiyorum falat kimi insanlar bir ailenin bulunmus olduğu birligi kiskanarak malesef ne yapacağını bilmeden hadsizce karışıyor. Bence ablani biraz evinden uzak tut ve ablana guzel bir mesaj yaz benim evim benim yuvam harcamam gezmem tozmam seni ilgilendirmez herkez yerini bilsin falan gibi. Esin iyi sabr etmiş ve sunu unutma tamam ailen olabilir ama esinde senin yuvanin sahibi bunu unutma.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 625 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 820 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Inciiii tanem (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 384 göst.

Kategoriler

1,434,854 soru

23,598,047 cevap

305,867 kullanıcı

...