Selm kızlar yıne kımseye anlatamadıgım ıcın derdımı sıze yazıyorum. Bıldıgınız gıbı bnm evım bırlık ve bazı sorunlar yasıyordum. Esım boya ısınde calısıyor babasıyla birlikte dun ısteyken kavga etmısler esımde artık ben senle calısmıycam demıs. Babası sabah kalktı baska bırını buldu kendıne ıse gıttı. Esımde sınırlendı çıktı evden. Neyse bunların kavga etme nedeni ortak calısmalarına ragmen esıme sen çalışıyorsun senın bıze karın yok ustelık bızden yıyorusn demelerı. Yaptıkları ıslerın parasını babası alıyo esıme sdece sıgara parası verıyo. 10 bınlık ıs yapsalar 200 lıra esıme duser dusmez hepsıne annesı babasının elınde ama yınrdr begenmez ler. Ikı kaynım var garsonluk yapıyorlar otelde ama onların aldıgı maaşla yasıyorux sorarsanız ..onların aylık maasını esım bı ev boyasa cıkarıyo ama yok gozlerındd gorunmuyo. Ve ben artık bu kavgalardan bıktım ..annesı sabahtan berı benm basımda kocan calımıyo getırmıuo bıxden yıyo kayınların olmasa acız dıyo ben sesımı çıkarmadım ama patlamak uzereyım patlarsam cok sey soylerım kavga ederız bılıyorum. Esımı aradım ıse gıttın mı dedım yok dedı kavgalıyım babamla dedı ..bende aksam arkadaslarına soz verme seninle konusacaklarım var dedım. Artık ıcımde tuttugum herseyı soyluycem. Ben hamıleyım artık dayanamıyorum bu strese . sız olsanıx naparsınız. Uzun oldu hakkınıxo helal edın