Eveet yaz geldiyse artik hic eksik olmazlar sagolsunlar. Her ne kdr korkunc olsada mide bulantisi icin birebir beni teşvik ediyor kendisi. Ins yediklerimide bu sayede cikaririm dünden beri orda cok uyuşuk bi böcek adini bilen varmi?
Korkmuyorum böceciklerden ama huylanıyorum istem dışı kaşıntı oluyo
Ben korkmam canim ziraat okudum boceklerle haşır neşirdim cok severim kendilerini. Bu böcek de zararsiz cnm korkma bise yapmaz.
Bizim burda (trabzon) fındık momocu derler
Bizim orda erik değdiren derler bu böceğe insanın üstüne yapıştımı çıkmaz tıs tıs ses çıkarır tabi yanlış olmasın görselde öyle gördüm ben başka tür böcekte olabilir valla ben böcek olan yerden koşarak kaçarım istemsizce korkuyorum zarar vermiyceğni bile bile
Her türlü böcek ne bilem tiksinti uyandırıyor ben de allah yaratmış ama maalesef öyle ve korkarım elime örümcek değdi diye ellerimi çamaşır suyuna batırmıştım ovalamistim aglamistim mahvolmustu ellerim kremlerle zor geçmişti fobi gibi bir şey
Zarar vermez canım da kötü kokan bi böcek bu bi kere de benim balkonda gormustum kagitla atayim dedim feci kokuyordu
Dur eşim ilaxxi benim ona sorayım
İyyyy Allah affetsin gorunce gorunce fiken diken oluyor bianda ustune falan geliyolar ya korkuyom sicriyom yetimden:)))
Butun tuylerim diken diken oldu kiz bune boyle ben kelebekten bile korkuyorum bunu karşımda gorsem bayilir kalirim heralde evin icindemi bu oldur bisinyao ucar mucar bulamazsin bidaha iyy
Bende hic korkmam böcekten
1,492,466 soru
24,386,387 cevap
349,026 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın