Kızlar kayınvalidm normalde köyde yasıyor ama bu bir buçuk aydır tansiyonu düsmüyor ve merkezde eeltimde kalıyor orda hastaneye gidip geliyor. Her neyse bende gidip eltimde yardım ediyorum evini temizliyorum yemek hazırlıyoruz vs. 1.5 yasında kızım var ve kalabalık da asla durmuyor bende eve geldim. Evim bi yarım saat kadar eltimde uzakk. Her neyse eltim ile konusuorum diyor köyden bir sürü insan geldi maf oldum yoruldum. Yani hastalığı çok büyütülck bir hastalık da değil kaynanamın kendisi biraz abartıyor . Esim dedi gel gidelim ben dedim gelmiyorum ya kızlar eltimede üzüldüm Allah için bu hastalıkta bu selde misafir olur mu ya bide asiretler gelen 10 ar 10 ar geliyor. Neymis köyden mis neymis gelme diyemezlerms. Artı kaynanam eltimde kaldığı yetmiyor bide kızlarını arayıp gelin beni tek bırakmayın diyo İnsan masifirlikte misafir çağırır mı ya Eltiminde kızı küçük biz cocuklarımıza mı bakalım senin kızlarına mı sanamı Artık bezdirdiler yemin ederim yaa
Kaynanan kaşınıyor virüs istiyor canı belliki
Eltini dusunmen ne hoş
Kayninla esin konuşsun anneleriyle çok istiyosa kızlarına gitsin böyle şey mi olur desinler
1,502,422 soru
24,531,605 cevap
359,992 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın