0 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
 Ben Herhangi bir sosyal medya kullanmıyorum Hatta o yüzden buradan ne kadar sıkılmış olursam olayım Bu uygulamayı bırakamıyorum aslında bir eğlenceli tarafı da kalmadı açıkçası ama telefonumda WhatsApp olmadan yapamazdım herhalde çok hoşuma gidiyor WhatsApp'tan birileriyle mesajlaşmak

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu uygulama birde vatsap olmasa yasayamam heralde
-Reklam-
0 oy
(2,629 puan) tarafından

WhatsApp. SMS kullanmadığım için. Hatta artık sms kimse kullanmadığı için. 

Gecen bu sebebden Türk Telekom müşteri servisiyle kavga ettim :D

(1,307 puan) tarafından
Niye kız noldu
(2,629 puan) tarafından
Turk telekom her seferinde 1000 sms 1000 dk kakalıyor. Bende 250 dk kullanıyorum neredeyse , hiç sms kullanmıyorum. Tarife bitiyordu. Gelmiş diyor ki 39 TL 8 GB İnternet 1000 dk 1000 sms dedi. Yok dedim bacım bana daha uygun birşey ver. Size en uygunu bu dedi oda. Bende sms ve dakikayı dusuremiyormusjnuz dedim hayır dedi o zaman ben operatör değişiyorum Vodafone da 32₺ ye 10gb İnternet 750 dk 250 sms var dedim. En azından bunları kullanmasam bile canim yanmaz ama 1000 sms ve dk boşa harcıyorum dedim. Oda ama en iyi biz çekiyoruz alt yapı falan bizim cart curt dedi. Ee o zaman bana bunun gibi tarife sunun kalayim dedim. Öyle bir tarifemiz yok dedi, iyi o zaman iyi günler dedim ki arkadan da oğlum bagiriyo agliyo falan inadına kapatmadı resmen kadın telefonu. Sinir oldum sinir de ettim
(1,307 puan) tarafından
Türk Telekom da en uygun paketler de Vodafonn da bu ara interntleri gıck olmaya başladı bazen bole müşteri hizmetleri sinir bozucu olabiliyor canm en iyisi kontr yüklemeye gttğnde telefoncuda yada bayisine gdiyo san ordan yap sorda işne geleni söylüyor müşteri hizmetleri
0 oy
tarafından
Sosyal medya hesaplarım var ama birsey paylaşmam paylastığımda herkese kapalı oluyorç bir nevi resimleri saklamak için kullanıyorum. 

Bu uygulamıyada hamileliğim basından beri giriyorum geçen ay üye oldum. 
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Watsap derim heralde bilmiyorum ki 
0 oy
(1,312 puan) tarafından
WhatsApp tabiki :)) 
0 oy
(73 puan) tarafından

Bu uygulama ve Whatsapp tapikide herkez gibi:D

0 oy
(25,194 puan) tarafından
Hahaha olmasada yaşarız elbet ama instagram en aktif olup kullandığım yer bide e bebek :D 
0 oy
(588 puan) tarafından

Varrrrr müzik müzik uygulaması olmasa yasayamammmm:blink::dizzy:

0 oy
tarafından
Bende whatsap olmadan dayanamam
0 oy
(798 puan) tarafından
Vazgecilmezim watsap :)
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Wasap var bide bu uygulama var 

Ama benim olmazsa olmazim wasap
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Olmazsa olmasın okadar önemli değil ya kızımla oynarım ohh miss en güzeli, :) 
0 oy
(7,095 puan) tarafından

Whatsap ve bu uygulama olmadan olmaz valla bnde hic bir sosyal medya kullanmiyorum buralarda kafa dağıtıyorum onlarda olmazsa can skntisindan patlarm herhalde :D

0 oy
(240 puan) tarafından

Telefonum sessizde 3 yıldır bu şekilde bazen nereye koyduğumu bile unutuyorum 2 /3 gün evin içinde bulamıyorum o kadar gereksiz geliyor telefon bana kalsın uygulamalari :)

0 oy
(18,165 puan) tarafından

WhatsApp olmazsa olmazzz:D

0 oy
tarafından
Olmadan yaşamayacağım bir uygulama yok olmasada yaşarım 
0 oy
(669 puan) tarafından
Konu sosyal medyadan açılmışken instagramım videoları oynatmıyor Aca tlimde mi sorun var 
0 oy
(820 puan) tarafından
Şuan deli gibi oynadığım oyun ve twitter olmasa yapamazdım sanırım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 605 göst.
+1 oy
29 cevap 473 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,808 göst.
0 oy