0 oy
2,327 göst.
Diğer kategorisinde (583 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eşiniz hiç eve harçlık birakmiyo diyelim sizde bir kadın olarak kendinize göre sevdiğiniz beğendiniz kıyafet veya ev gereçleri oluyor. Eşinizin cebinden günlük 5-10 lira alıp biriktirirmisiniz???

Soru sormak için sordum yanlış anlaşıldı galiba benim öyle alma gibi durumum yok aciklama gereği hissettim 

65 Cevaplar

0 oy
tarafından
Asla almam. O bırakmayı akıl edemiyor diye ben öyle birsey yapmam. 
(583 puan) tarafından
Çok şükür ki bnm ailemin durumu iyi kardeşler icindede durumu kötü olan bir o var annem alıyor veriyo gizli parada veriyor yiyevekte alıyor abilerimde öyle diğer ablalarimda oyle kendi aramızda hallediyoruz yani hamd olsun
tarafından
Yanlış anlamada işinize karışmak gibide olmasın eniştenin ailesi nerede hani ailen gidip konuşsa. Bi toplasa enişten kendini
(583 puan) tarafından
Eniştemin anne babası yok canım vefat etmiş kendisi uzaktan akrabamız olur abisi falan var onlarda elini eteğini çekmiş kaç kere kus geldi ablam sonra işte geri gitti çocuk babasız büyümesin diye bence babasız buyuse daha iyi
tarafından
Allah o adama akıl fikir vicdan versin ablana da sabır. Yine ailen destek çıkıyorsunuz bunada şükür.
(583 puan) tarafından
Çok şükür napalim el mecbur
-Reklam-
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Bazen elinde olmuyor veremiyor ama cebinde 5 kuruş olsa  dahi almam elhamdülillah bize öyle öğrettiler 
(583 puan) tarafından
Kimse evladına çalmayı ogretmemistir emin olun..
(3,702 puan) tarafından
Kimsede de benim babam gibi baba yoktur  evladına hırsız diyen emin olun...
0 oy
(271 puan) tarafından
Ben almam parada isteyemem ben istemeden veriyo kredi kartımda var saolsun eşim bu konuda beni asla sıkmaz ama alan kadınlara da bişey diyemem bazılarına hal veriyorum komşumuzum eşi  bu arada durumları çok çok iyi 1 lira bile vermez kadına kendi içer gelirmiş kadında sarhoşken alıyo muş öyle öyle yıllarca biriktirip apart daire aldı kendine bence yerden göğe kadar haklı daireyi de oğlunun üzerine yaptı kirasını alıyo her ay. adamdan hala beş kuruş yok yine devam sarhoşken para alıyo cebinden öyle öyle kendine kıyafet falan alıyo ablam kardeşim verdi diyo bence en iyisi yapıyo 
(583 puan) tarafından
İşte tamamen bunu kastediyorum kimisi vermiyor imkani var ama cimrilik yapuyo vermiyo e işte o zamanda adam hakediyo
(271 puan) tarafından
Cimrilik yapan hakeder sonuçta seninde ihtiyaçların var bir kadının elinde hep parası olacak ne olur ne olmaz
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Eşim beni çok zor duruma gelecek kadar parasız bırakmaz. 
0 oy
tarafından
Biriktirmek için almam kumbaramiz var atarsa atar genelde alışverişten arta kalani ben atardim ama artık kart kullanıyoruz alisveriste. ama diyelim diğer güne lazımsa ve ben söyledim halde unutmuş masaya bırakmamış ve uyumuşsa ben gece yatmadan çıkarır masaya bırakırım sabahları bazen denk gelmiyoruz o işe gittiğinde ben uyuyor oluyorum bunda ne sakınca var anlamadım.  Oda benim cuzdanumdan alır ona lazım olduğunda sorgulamayız bile .  Yok hırsız damgası yerim yok ayıptır falan filan diye ne çok yazan olmuş. Cok tuhaf  gerçekten sen ne anladın o evlilikten o zaman diye  sorarlar adama  ayyy  içimi baydı bazı yorumlar: ))
0 oy
tarafından
Ben almıyorum çünkü esim verir sağolsun ama ihtiyacı karşılanmayan kadın ihtiyacı kadar alabilir diye duymuştum yanlış hatirlamiyorsam nihat hatipoglundan. Zor bi durum Allah herkesi iyilerle karşılaştırın başına gelirse ölsem almam falan demiyorum büyük konuşmayı sevmem 
0 oy
tarafından
Asla!! Almam asla!! Her olursa olsun 
0 oy
tarafından
Alırım soylerim
0 oy
tarafından
Asla izinsiz para almam cebinden.

Ama yeni evliyken üniversiteye gidiyordum o aralar durum biraz sıkışıktı.Once cebine bakardım varsa isterdim kendini mahcup hissetmesin diye.
0 oy
tarafından
Yok hiç öyle seyler yapmam 
0 oy
(17,177 puan) tarafından
Ben bana verdiği parayı bile harcarken huzursuz olup şuraya şuraya harcadım derim habersiz asla para alamam eşimden 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Öyle bir durum yaşamadım bilemem şuan asla habersiz cuzdanini bile açmam fakattttttt dediğin gibi bir kocam olsaydı söz geçirebiliyorsam vermesini saglardim vermiosa ne yapar eder bı iş bulur çalışırdım 
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Kocamda olsa izinsiz asla almam hırsız gibi
0 oy
(469 puan) tarafından
Ben cüzdanına elimi bile sürmem olursa cogunu bana verir zaten bende ihtiyacı olduğunda geri ona verırırım gizli gizli asla almam
0 oy
(13,071 puan) tarafından
Kuzum evin bereketi kaçar
0 oy
tarafından

Asla kendime yakistirmam almam kesinlikle 

0 oy
tarafından
düzenlendi

2 sene oldu elimi eşimin cebine atmamişim. eşim ihtiyacımı almasa bile asla elimi sürmem kendisinden isterim zaten yok demez . O konuda çok hassasım çünkü başima bş olay geldi bidaha töbe.

Eger o olay olmasaydı alirdim ona ne :D
Dini acıdan bile bi sakıncası yok eger o erkek evine bakmıyorsa cebinden para almak hak. 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Hayır bn eşimden gizli para almam cebinden ama kendim igne oyası felan yapıyorum parasını gizlice biriktirirm eşime söylemem onun mutfak için felan verdigi paradan kalan 5 10 lirayı istemez zaten onuda koyarım bir kenara sonrada kndi üstüme çocugumun üstüne felan harcarım onda da para olmadıgı zamanlar oluyor o zamanlar kndi paramdan harcarım
0 oy
tarafından
4 senelik evliyim hic izinsiz almadim
0 oy
(132 puan) tarafından
İlk evlendigimizde almıştım oda kavga etmiştik ben çalışıyordum işyerinde yemek yoktu aldım çıktım evden ruhu bile duymadı akşamda gelmiş sen bugün acmi kaldın şimdi diyor bende evet aç kaldım dedim sonra almadım zaten mecbur kalırsan alıyorsun napicaksin sana para birakmayinca mecbur alıcaksın bence asla almam diyenler büyük konusmasinlar 

İlgili sorular

+1 oy
45 cevap 886 göst.
5 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sezgin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 741 göst.
+1 oy
50 cevap 854 göst.
24 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde mutsuzkz (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 486 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu