Kızlar lüks hayat yaşayan varmı yani havuzlu spor salonlu evi olup canı istediğinde çatır çatır para harcayan havuz kenarında güneşlenen evinde aşçı falan olan varmı ya
Var ben ben catir catir para harcıyorum her ay 2500 lira ev taksidi ödüyorum 1200 lirada diger borçlari oduyorum yeme icme cocuk masrafi falan haric 6 senedir bu boyle he spor salonu demissin bizim evin salonunda aksamdan sabaha cocuk pesinde ev isinde uğraşıyorum buarada aşcıda var oda benim :D bir tek havuzum eksik yünleri yikamak icin bu hafta herif büyük leğen alacak ozamana sabır et dedi bakalım alır inşallah :D
Lüks bir hayatım yok ama herşeye şükür eden bir yüreğim var☝️
Dilimi sadece duaya vuran bir kalbim var gerisi nedir ki gelip geçici bisey bugün var yarın yok
Beauty alya bilmeme ne var o yasiyo çiçik arasina kupe bile taktirmis
Lüks benim neyime bana huzur lazim
Lüks? Bana göre evet yani bugün 5 lirayı harcarken düşünenler varken ben istediğim zaman harcarım eşim sagolsun bana bisey demez yeni model arabam var evim var huzurum var e daha ne olsun :)))
Var ben ruyamda yasıyorum öyle hayati he yasadimi evet calistim zamanlar vilada kalıyordum dedin gibi havuzlu
Ben hayatin luksuyum
Luks hayat neyime çaktuuun?
Rüyamda bille görmedim öyle bir hayat :)))
He var ben 500 bin borc odeyecez 499 bin olsa nasil oderdik zenginlik alameti iste naparsin
Lüksü bırak borcumuz olmasaydı yeterdi 165 bin kredi borcu var eşimin annesine ev almış kendi evim kira şu borç bitseydi belki rahat nefes almak lükse girerdi benim için
1,487,814 soru
24,321,042 cevap
345,310 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın