0 oy
713 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Mesela ben hergün evi süpürürüm üşenmem ama silmeye gelince bana bir kal geliyorum hayattan soguyorum ama silincede çok hoşuma gider çamaşır asmayı severim katlamayı sevmem sizler hangi ev işinden zevk alıyorsunuz

30 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Oğlum sağolsun bi iş yaptırmıyor. Ev işine hasret kaldım silmeyi süpürmeyi cok özledim. Evi pok götürüyor :'(

tarafından
Al bende de okadar tam diyorum oldu duzeldi bir bakiyorum bir dis daha geliyor butun herşeyim paramparca oluyor
tarafından
Kız süpürtmüyor makineyi calıstırıyorum elimden alıyor. Viledayı alıyorum ona yapışıyor. O yapacakmış. Yalapşap yapıp cıkıom içim rahat etmiyor oyle.
tarafından
Benimde oyle onceden sadece makinenin arkasindan koşardı simdi ayni senin dedigin gibi elimden supurgeyi aliyor birde valla hic halim kalmıyor boyle hic bisey yapasim gelmiyor amaan diyorum ama icim icimi yiyir boyle gördüğüm de
tarafından
Aynı ben :D bnde aman napim diyorum 5 dk sonra ev pis diye sinir oluyorum
tarafından
Aynen yapcak biseyiiz yok onlar iyi olsunda evi herzaman temizlenir ya
-Reklam-
+1 oy
(7,127 puan) tarafından
Cam silme bayılıyorum bu ara favorim
tarafından
Ben camın arka tarafına çıkamıyorum elimden geldigince siliyorum
+1 oy
(3,465 puan) tarafından
Yapılmış ev işlerini seviyorum☺️☺️☺️ yani süpürüp bitirdiysem süpürmek hoşuma gidiyor ama çamaşır asılmamışsa daha nefret ediyorum ☺️☺️ 

Amaaa tuvalet banyo yıkamaya bayılıyorum kız yıkadıkça stres atıyorum. 

Bide yemek yapmayı çok severim
tarafından
Sanırım tuvalet banyo yıkandıktan sonraki o çamaşır suyunun kokusu temizlik hissi veriyor ondan mutlu oluyor insan
(3,465 puan) tarafından
Suyu kullanmak çok hoşuma gidiyor
0 oy
tarafından
Kızımın ilk 4 ayında bende temizliği aksatmazdım en son dip köşe temizliğimi bayram öncesi yaptım sonra kaldı öyle :/. Şimdi 6 aylık ve huzursuzluklar başladı 3.cü diş geliyor sanırım damakları çok kaşınmaya başladı uykusu bozuldu 
tarafından
2 gündür bizde de aynı valla dün akşam heves ettim çoktandır yapmıyordum profiterol yapıyım dedim valla babasının dizinde ağladı . Eşim sallayıp uyutmaya çalıştı bende o ara yedim 3 tane. Sonra eşim geçti yedi  tadını ala ala yiyemedim. Bide 2 gün sonra aşı olacak Allah bize yardım etsin
tarafından
Soguk yemek soguk çay bundan sonra uyuyunca iş yapmak yerine kendime vakit ayırıyorum detaylı temizlik haftasonu eşim evde olunca
tarafından
Benim eşim sağolsun kendisi yapar arada Bi süpürme işini. Detaylı yapılacağı zamanda vaktini bana eve ayırır. İmam olduğu için çoğunlukla yanımda :)
tarafından
Ne güzel canım eşinin yardımcı olması
tarafından
Aynen yapar sağolsun
0 oy
(137,459 puan) tarafından
Ütuyu çook severil ama bulaşıktan nefret ederim
tarafından
Ütüyü biriktirmessem bende severim ama çok olursa sıkılıyorum ütüden
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bende salonu hergün süpüyorum oğlum doğduğundan beri salonda gündüz takıldıgımız için camda hep açık toz oluyo saçlarım dökülüyo yer yatagı yapıyorum ona o yüzden. Çamaşır asmayı bende severim ama toplayıp katlamaktan nefret ederim bide aynı renk mandallarla asarım :) 
tarafından
Aynen bende kıldan tozdan süpürüyorum kızım dönüyor koltukta durmuyor aynı renk mandallabir iki kez astım sonra saldım gitti :)
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Süpürme işi hamile kalmadan önce hergundu.. şuan gün aşırı.. çamaşır asmayi utulemeyi çok severim .. aslında cam silmesi hariç herşeyi severim
tarafından
Camda kalsın bea kalanları yapsak yeter
0 oy
tarafından
Bende hergün süpürürüm ama silmem o konuda çok üşengecim ütüyü hiç sevmem helede mutfagı temizlemek hiç istemem galiba bir süpürme işini seviyom
tarafından
Süpürmek sanırım kolay geliyor
0 oy
(285 puan) tarafından
Ben mutfagı çok severim evi süoğrmeyi çamasır asmayı falan hiç sevmem 
tarafından
Mutfak toplu ise yemek yapmayı mutfakta oyalanmayı bende severim
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Kıyafet üzerine 10 sene çalışınca çamaşırlara ilgili her işten nefret ediyorum. Yikamali işleri seviyorum ben ;D bulaşık yıkamak tuvalet banyo yıkamak felan. Yikadikca rahatlıyorum huzur buluyorum feraha çıkıyorum sanırım iyice ******** oldum :/ 
tarafından
Temizlik iyidir canım birde üşenmesek çok çok iyi olcak
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Bulasik yikamayi severim bol camasirsuyla heryer mis olcak :)
tarafından
Çamaşırsuyunun kokusu evi sardımı evim tertemiz gözüyle bakarım
(6,853 puan) tarafından
:) hamileyim diye bingo oksijen kullaniyorm . Ama banyoda mecbur domestoslayip cikiyorum hemen kokusuna maruz klamamk icin ama yinede oluyor
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Günlük sil süpür yıka katla bitmiyor bugünlük kızıma gırgırı verdim o yapıyo :) 
tarafından
Oy maşşallah benim kızda büyüsün yardım etsin bana
(3,754 puan) tarafından
Eder annesi :) ama bnmki yapmadı oynadı Hahahah
0 oy
tarafından
Bende çamaşır aşmayı severim katlamayı sevmem makineye doldurmayı severim boşaltmayı sevmem tuvalet banyo hergun temizlemekten sıkıldım  evri süpürgeyi severim dediğin gibi silmek bana da zor geliyor camları silmeyi seviyorum oğlum izin verirse yapacam iste
tarafından
Bulaşık makinasını bende boşaltmayı sevmem yaggg
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Benim kız yürümeye başladığından beri sadece düşerse toto yeri görüyor onun harici sürekli geziniyor etrafı keşfediyor bende haliyle onun peşinde n koşuyorum ev işi hayal benim için uyursa 40dk hemen yaptığım kadar yapıyorum sonra gezerken gene batırıyor sağolsun minigim 
tarafından
Canları saolsun canım temizlik yapılır
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Bende supurmeyi sevmiyorum o supurgenin mitorun sicakligi bu sicakta beni olduruyo
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Cam silme hariç bütün işleri severim özellikle banyoyu köpürte köpürte yıkamayı 

Ama bebiş sağolsun yapamıyorum 
tarafından
Canları saolsun canım temizlik yapılır bir şekilde
0 oy
tarafından
Sabah kalktım csmlarimi sildim valla evi supurdum silmek banada zor geliyor ya zar zor sildim yorulmusum ya :) yeni oturdum
tarafından
Yap bir kahvede canım keyfine bak
tarafından
Valla öle yapicam :)
0 oy
tarafından
Sevsende sevmesende hepsi sana bakıyor cnm .çamaşır yıkanıp sürmesini severim  misafir gelince makinada ki temiz bulaşıkları yerlesyirmesini  wd lavabo temizlenmesini iyiyi çok sevmesende bitince hoşuma gidiyor nevresimler faln yıkanınca evde yikancam çamaşır kalmayınca çok güzel sepeti boş görmek
tarafından
Çamaşır sepetini boş görmek bulaşık makinasını boş görmek banada büyük zevk verir
0 oy
tarafından
Ben hepsini yapmayi seviyorumama bir tek camasir katlarken cok toz oluyo icinde toplarken silkelememe ragmen bitmiyor tozu ve 4. Kattayim nasil tozlaniyo anlamiyorum  o yuzden ona canm sıkılıyor bazen sizce ne yapsam ?
tarafından
Canım havada uçuşuyor tozlar ben 2. Kattayım bir çözüm bulamadım balkona asıyorum gene tozlanıyr
tarafından
O yuzden dolabim odam hep toz oluyo yika silkele bitmiyo
0 oy
tarafından
Bana kalsa hergün cam kapı özellikle mutfak dolabı ve banyo fırçalamayı çok severim çamaşır suyuyla ama izin vermıolar bde ütü delisiyim çok seviyorum ütü yapmayı tek kapı silmeyi sevmm oda ne blm sıkıcı :) 
tarafından
Kız o kadar iş yapıyonya kapıda kalsın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 628 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 0234_sevim. (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 741 göst.

413,914 soru