Aaaah canım ah. Keşke ben de anneme o kadar yakın olsam keşke. Annem.benden kilometrelerce uzak ve ben 1 buçuk yılda annemi sadece bir kez görebildim. Hasretim ona hasret. Farklı bir şehirdeyim.uzak bir şehirdeyim ne bir arkadaş be bir akraba sadece eşim ve oğlum var. Şen ne güzel 20 25 dakika uzakliktasin annene. Bence üzme kendini ağlama. Ben üzerim kendimi benim durum daha vahim
Valla canım bende öyleydim üniyr ilk başladıgımda hatta 4 yıl boyunca oyleydim 1 sene ailemle kaldım sonra evlendim uzaga yne öyleydim ama hemen hamile kaldım hamilelikte annemlerde uzun haftalar kalma fırsatım oldu bır kaç defa kaldım oyle annem bende kaldı derken bebişim oldu yuvama alıştım zamanla oplum büyüdükçe daha çok yuva oldu bu ev . Ailemin evindeki huzur o aile olmanın verdiği hava benim evimdede oldu oğlumla beraber ve şimdi eskisi gibi değilim. Sen ilk defa ayrı kalıyorsan sıkıntı çekersin çol normal. Birde kayınvalidenin yanında olmanda rtkilemiş olabilir. Kendi evin kendi düzenin kendi sorumluluklarkn oldugunda o evin hamımı sen oldugunda daha farklı olur. Bebeğim büyüsükçede vakit geçirmeye başlayonca daha çok alışırsın içini ferah tur sabret
Özleyecek bir ailen olması bile güzel kıymetini bil
1,491,117 soru
24,367,588 cevap
347,686 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın