0 oy
1,368 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kisa kesmeye calisicam bugun gece saat 2de instagramdan bana biri video atmis adamin elinde koca bi salatalik var bunu g**tune sokucam diyor baktim dayimin oglu kuzenim 15 yaşında zaten hepsi kiskanc kopek cekemiyorlar beni ben bunu saat 5de gordum bebegimi emzirriken sonra hemen annemi aradim anlattım ama benin sinirden elim ayagim titriyo sonra dayima mjs attim bana diyo uydurma onlar yapmamis hepsine sordum onlar yapmamis ulan yengemin butun akrabarini takip ediyor eski instagrami ismini degisip fotoları silmiş kendi bilr takip ediyor sonra bana diyor ki kan cikar erkekleri karistirma atsin nolcak sicctim dayimin agzina sonra eşimi kaldirdim saat 6da çünkü elim ayagim titriyor oda hepsini geberticem dedi falan annemle konuştular sonra kalk gidiyoz dedi dayim gitmstir ise dedi esimde ver numarasini dedi aradi benim karınım g"otu salatalik istemiyo cukunden dusen piclere sahip cik diyo agzima sican dayim sus pus oldu esime sonra esim saydirdi baya mahkemeye vericem Ip adresinden ciksr dedi simdi mesaj atmis dayim calinmis instagtam vallahi cocuklar agliyor haberleri yok dedi bekarligimda a ayni bindada oturuyoduk bunlar kadar nalet pislik kiskanc insan yok Bugun gidicem siber suclara mahkemeye vericem sizce nasil sonuclanir

20 Cevaplar

+1 oy
(7,479 puan) tarafından

Yaptıgı terbiyesizlik ama mahkeme falanlik olay degil bence demissin dayına kabul etmesede ogluna yapacağını bilir. Bidaha olursa mahkemeye ver. Ne biliyim sonradan cok cok baska yerlerde gider. Yanı ben olsam hemen mahkemeye vermezdim. Sonradan pisman olmazsin insaAllah. Bazen ofkemize hakim olmak gerekir. Yaptığını asla onaylamıyorum buyuk terbiyesizlik. Gerekirse al karşına konus. 15 yasinda simdiki cocuklar inan 10 yasinda kafasındalar yani yigenlerimden biliyorum. Sende buyuk olarak uyar bidaha yasanmamasi icin. Ha ayni hatayi bidaha mi yapti ozaman nereye  verirsen ver.

Bu hemen mahkemeye ver diyenler de pes yani hepinize bi cocuk hata yaptı diye olayi buyutmeye gerek varmi. Hemen gazi veriyorsunuz kiza. Oda dunden hazir zaten
tarafından
Bu bir degil iki degil ben burada kimsenin gazina gelecek insan değilim canim bu 20 oldu neredeyse susrum sustum patlicam herkes ide yakicam
(7,479 puan) tarafından
Ofkeyle kalkan zararla oturur canim. Herkes neler yaşıyor eminim sende kolay bise yasamamissindir ama sana tavsiyem bu konuyu bence uzatma. 15 yasinda çocuğun yaptıği terbiyesizlik yuzunden aile faciasi olur sonu. Hele su zamanda bosver derim. Cocugun var bak sen belaya bulasirsan onada yazik:/ inan seni düsundugum icin suan endiseleniyorum bu olay mahkemelik olursa cok kotu olur.
tarafından
Sahip çıksın piccine o zaman ayip ama ya :((
-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Ağızlarına et valla 
tarafından
Evlerinede gidicem yirticam hepsini
tarafından
Evlerine sakın ama sakın gitme haneye tecavüz ediyor diye onlar da seni şikayet eder suclu olur sun git şikayet et
tarafından
Sabahtan beri saatlerdir düşünüyorum napiyim ne ediyim nasil bi yol izliyim esim dedi kedi kopekle uğraşma ver mahkemeye oyle yapicam buyuk ihtimalle ama ben kistiririm onlsri icim rahat etmez
0 oy
(542 puan) tarafından
Bu nasıl akraba 15 yaşındaki çocuk demeye bin şahit lazım olan yaratığı hala dayın savunuyor ben olsam o salatalık bana değil annene lazım derim çünkü Bi dahakine daha iyi çocuk doğursun tövbe yarabbi ben bile sinir oldum bu nasıl Bi aile bu nasıl akrabalık kusura bakma canım ama bunlar aile boyu ******** heralde
tarafından
Hepsi oyle anneannemi aradim atsin nolcak diyo bana arada sende kaynicaksin seninde agzina sicicam dedim kapattim yuzuen
(542 puan) tarafından
Terbiyesizliğe bak ya Allah Allah şikayetçi ol bacım anneanne büyüklük yapacağı yere boş konuşuyor utanmaz yazık onlara
tarafından
Zaten hic sevmiyo annemi evlat ayiriyo hep
(542 puan) tarafından
Boşver kuzum çokta lazım değiller
0 oy
(6,852 puan) tarafından
Artik sistem degisti cnm yeni yasayla hapse ve para cezasina kadar yolu var. Silme hic bisiyi direk savciliga ver . Terbiyesizler
tarafından
Para cezasi hapis her boku hakkediyorlar
(6,852 puan) tarafından
Kiz evine felan gitme hakliyke  haksiz konumuna dusme..
0 oy
(3,228 puan) tarafından
En iyisini yapmıssın. Terbıyesızlıklerı yanına kalmamıs. Iyı ana baba olsalardı. Buyuk lerine ıgrenc seyler atılmayacaggını bilirlerdi. Kusura bakma da canım senın dayında nasıl dayı. Senın karına ben atsam bunu aman bos ver dermısın diyeydin. İnsanlar ne kadar iğrenç olmus boyle.
tarafından
Insan değil bunlar nr hayrini gördüm zaten bunların zor duruyorum yerimde sabahin 5inden beri
0 oy
tarafından
Terbiyesizler dayına deseydin o zaman benim eşimde senin eşine bişey atıp al kendine sok yazsın eğer kabul edersen bende suscam deseydin. Kalkıp özür dileyip çocuklarını terbiye edeceğine savunma yapıyor o çocuk ilerde daha büyük ahlaksızlıklar yapar ver mahkemeye para cezası alsınlar o zaman hırsından döver çocuğu terbiye eder. Gerçekten akrabalardan uzak olmak daha iyi. 
tarafından
Ya vallahi oyle bana diyor yapmamislar benimde mi hatrim yok cok uzattin bak isin sonu kotu olucak diyo sanami sorcam olursa olsun ne tehtit ediyon beni dedim daha onlar eşimi tanimiyorlar di tanitti sabah kendini altina sicti dayim yemin billah ediyo cocuklar yapmamis diye hepsine gostericem tek tekk
tarafından
Sende mahkemeye ver ıp adresinden bulurlar bakalım onlar mı değil mi  rezil olsunlar bide akılları başlarına gelsin
tarafından
Yine akillanmaz bunlar oyle arsiz pislikler
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Et sikayetini, yaparken dusunelermis. Edepsiz.
tarafından
Aynen gidip edicez esimle
tarafından
Resim attim
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Çok güzel olur ne geliyosa elinden yap bacım pslkler
tarafından
Yapicam zaten rezil edicem hepsini sizofren kopekler
(1,307 puan) tarafından
Çok iğrenç bişey ya çok Allah bildiği gibi yapsın onları
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Doğru olabilir ama böyle hesaplar calisinip arkadaş listelerine şifreler falan gönderiyorlar dolandırıcı oluyor veya bu tarz pislik şeyler yapabiliyorlar sen bunu bı iyice araştır canım 
tarafından
Anneannem anneme demişki çocuklar atmis 'ne var bunda bariz belli onlarin attigi
(7,434 puan) tarafından
He o zaman doğrudur kuzum.
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Ben ne okudum boyle ya
0 oy
tarafından
Kesinlikle peşini birakma git şikayetini yap birşey çıkmaz ama en azından uğraşsınlar gitsin bir ifade versinler.
0 oy
(4,843 puan) tarafından
Önce bi sakin ol öfkeyle kalkıp zararla oturma hakliyken haksız duruma düşersin ne yapcan sana kalmış iyi düşün karar ver 
tarafından
Sabahin korunde cildirtilar bakin fotograf atiyorum sizd
0 oy
tarafından
Kesinlikle peşini birakma.Terbiyesizler.
tarafından
Birakmicam bugun halledicem haber veririm hepinize
0 oy
tarafından

image

buda dayimla konusmalarimiz
(7,847 puan) tarafından
Bence dayın kötü bir şey söylememiş
(7,479 puan) tarafından
Dayin gayet guzel konussmus sen bi sakin olsan canim. Cocuk babasina he baba yaptim mi dicek tabi inkar edecek. Sende bence bahane ariyomussun mahkemeye vermeye valla kusura bakma canim ben artil boyle dusunmeye basladim. Adam seni tehdit falan etmemis akrabasiniz sonucta mahkemelik oldumu nerelere gider konu. Adam olacagi demis hemen tehdit etme demissin. Dayına ayip etmissin
tarafından
Daha atmadiklarim var tehtit etti beni erkekleri karistiyosun basina gelcek var senin kan mi dökülsün diyo yalanci diyo bana
(7,479 puan) tarafından
Valla canim bende olsam hemen ortalığı ayaga kaldirmazdimm dayinin yerinde kim olsa ayni tepkiyi verir. Sende uzatma bence
0 oy
(136,917 puan) tarafından
Hemen ver mahkemeye
0 oy
tarafından
Naptın gittiniz mi
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Tabikide ip den cikar esinin agzina saglik iyi demis korkutun iyicene
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Ver gitsin mahkemeye korkusu yeter onlara pislikler