Kisa kesmeye calisicam bugun gece saat 2de instagramdan bana biri video atmis adamin elinde koca bi salatalik var bunu g**tune sokucam diyor baktim dayimin oglu kuzenim 15 yaşında zaten hepsi kiskanc kopek cekemiyorlar beni ben bunu saat 5de gordum bebegimi emzirriken sonra hemen annemi aradim anlattım ama benin sinirden elim ayagim titriyo sonra dayima mjs attim bana diyo uydurma onlar yapmamis hepsine sordum onlar yapmamis ulan yengemin butun akrabarini takip ediyor eski instagrami ismini degisip fotoları silmiş kendi bilr takip ediyor sonra bana diyor ki kan cikar erkekleri karistirma atsin nolcak sicctim dayimin agzina sonra eşimi kaldirdim saat 6da çünkü elim ayagim titriyor oda hepsini geberticem dedi falan annemle konuştular sonra kalk gidiyoz dedi dayim gitmstir ise dedi esimde ver numarasini dedi aradi benim karınım g"otu salatalik istemiyo cukunden dusen piclere sahip cik diyo agzima sican dayim sus pus oldu esime sonra esim saydirdi baya mahkemeye vericem Ip adresinden ciksr dedi simdi mesaj atmis dayim calinmis instagtam vallahi cocuklar agliyor haberleri yok dedi bekarligimda a ayni bindada oturuyoduk bunlar kadar nalet pislik kiskanc insan yok Bugun gidicem siber suclara mahkemeye vericem sizce nasil sonuclanir