32 günlük bebeğim var annem biberonla su veriyordu mama ile besleniyor bir anda nefesi gitti hıgg yaptı kızardı annem de gitti gitti dedi kriz geçirdim bir anda hayatımda ilk defa bayıldım gözümü açtım bebek iyi iyi dediler eşim annem bana kızdı sakin olman lazım bebek böyle olursa senin ona yardım etmen lazım ama ben kendimi bıraktım hiç bu kadar kısa süreli acı yaşamadım aklım çıktı yemin ederim Allah kimseye evlat acısı vermesin halen de ağlamam geçmedi çok kötü oldum ona birşey olsaydı yaşayamazdım Allah ım hiç kimseyi ama hiç kimseyi evladı ile sınamasın
Bu tür durumlar herkesin başına gelir ,
Bayilacagina , hemen fevri davranıp müdahale etmelisin,
Bu tür seylerde sakin olman lazım canım ilk basta kendine sapsağlam durman lazim ki bebeğine de yardımcı olucak. Bir kere bendd dd su değil buskivi kaldi annem panik napabilirim diye dusuyorum aklima ilk yardım geldi yapicam annem bırakmadı. En sonunda elimi soktum çıkarttım
Amin sakin olup bebegine yardim etmelisin oyle durumlarda Rabbim korumus.
Geçmiş olsun canım,ama daha sakin olmalısın fevri davranmamalısın bebekle ikiniz yalnız da olabilirdiniz sen bayılınca ne olacaktı o zaman annen ve eşin olmasaydı Allah korusun,bunları düşünüp müdahalede bulunman lazım Allahım bi daha yaşatmasın ama sakinliğini koru sen bi annesin güçlü olmak zorundasın
1,447,018 soru
23,770,345 cevap
315,924 kullanıcı