Arkadaslar bebegim kuvozde 50 kusur gun kaldi. Benle birlikte de anne bakim odalarinda nerdeyse 20 gun kaldik. O an yasadiklarimi anlatamam. Uzuntu kahir. Bir kere kayinvalidem beni aradi. Yanima da hic gelmedi. Annem sehir dışında olmasina ragmen kostu yasadigim sehre geldiler. Hastaneye arabasi olmamasina ragmen her gun otobuse bindi geldi. Hatta yolu sasirip sıkıntı bile yasadi. Ustelik bu surede benim evimi temizledi esime hozmet bin para. Ailem gercekten ailem diye demiyorum maddi ve manevi cok iyiler. Her konuda canlarini bile ortaya koyarlar. Babam seker hastasi olmasına ragmen duzenini bozdu annem 2 ay benle kaldi. Babam kendi evinde ( evimiz baska bir sehirde ) yasadi. Kayinvalidemlerde 1 kere aradi bir kere geldiler. Simdi kovid olmuslar. Gecenlerde yine de lanet canina kor seytan dedim actim gecmis olsun dedim. Simdi de cok kararsizim aramak istiyorum üzülüyorum hastalar diye. Bir yandan da layik degiller ki nelerini arayayim diyorum. Sizce yine de arasam mi. Yoksa hak ettikleri gibi mi muamele etsem