Kızlar benim kaynanam bazen bişey alınır yapılır onun parasını ne kadara alınır söyler durur Buda benim hiç hoşuma gitmez kayınpederim oğluma kıyafet almış eşimde getirdi kayananamla aynı binadayız o da bakamaya geldi neyse eşime diyor ki bunlar işte 3bin TL vardır işte bu kadar alınmış der hep böyle yani bazen parası önemli değil der yalandan sonra fiyatını söyler yahu ben alın demedim ya almışsada Allah razı olsun derim teşekkür ederim beni ilgilendirmez ne kadar para verildiği eşime diyorum ki annen niye böyle diyor diye yok annem yabancı mı kötü birşey mi diye ben dedim ki kötü birşey değil dedim ama söylenmez böyle şeyler ayıp dedim benim annem alsa söylemez dedim ben sorarım annen alırsa dedi bende dedim niye soruyorsun ki annem söylemez dedim işte kaynanan biraz hasta ama böyle konuşması onla alakalı güya öyle der eşim ama değil sen benim anneme ***** mı demek istiyorsun falan dedim bende sacmala dedim sinirlendim senin benim anneme dediklerinin yanında ben bunu demişim hiç kalır dedim açtırma ağzımı dedim güldü sustu . **** oluyorum böyle insanlara