Üst kat komşumun eşi (komşum dediğim hiç bı şekilde muhattapligim yok bı dönem çok ses yapıyorlardı eşiyle yani karısıyla telefondan konusmuslugum var internetten) bugün arkadaşımla bebek arabalarına koyduk kızlarımızı hava alalım diye çıktık.adamla karşılaştık yol ortasında durdurup bana akşam çok ses vardı sizede geldimi diye soru sordu duymadım bn bişey dedim yoluma devam ettim..bu dışarı çıktığım arkadaşımla eslerimizle birbirimize gidip gelmemize rağmen beni görse merhaba yenge der geçer yanımdan.ayni apartmandayiz onlarla da..ama bu çocuk çok sinirimi bozuyo esime söylesem çok sinir oluyo dha oncede eşimle konuşmuştu eşim ben işe gidiyorum diye söylemesine rağmen benim kapımı çaldı ısrarla tiklatti 4 defa ..erkeğin muhatabı kadın olamaz.yanlismi düşünüyorum annemleri geçirirken de bı iki defa merdiven çıkarken gördüm annem bile diyo bakışı bakış değil fildir fildir ay çok sınırım bozuldu..eve geldim içim içimi yedi karısına msj attım .bugün eşin beni gördü böyle böyle dedi ama ben böyle şeyden hoşlanmam yanlış anlama beni ama bı sorun varsa eşimle konusucak muhattabi ben değilim dedim eşim öyle bı insan değil yanlış anlamana gerek bile yok dedi..sinir oluyorum her görüşünde yılışık bişey sümsük ..ben de eşim kavga etmesin diye bişey demiycektim ama adam soyliycemi tahmin etti herhaldeki eşimi arayıp söylemiş bnde anlattım durumu sonra ins bı dha yapmaz diyo
1,494,479 soru
24,415,611 cevap
351,229 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın