Kızlar ben 3 yıllık evlıyimm eşim ablasıyla fazla iyi.. Cok konusurler onunla konustugu mu benle konusmaz.. Neyse ben dogum yaptım normal dogum olacaktı olmadı gece 2 de sezeryan girdim... Cok acı cektım enn son hemm bebbek hem ben strese girince sezeryan karar verdiler. Eve geldik görümcem ve kayanan geldi 1 saat kaldılar gittiler... Annem verdi yanımda onlar yemek falan yedı gittiler..evın onune eşim bunları indirdi. Görümcemo eşimi doldur yuzumüze bakmadı evine ilk kez geliyoruz o kim ki sne karına cok yüz verion falan bir dunya sey.. Eşim bana 22 gun kotu davrandı sebebini sordum en son kavga ettim lohusayım bu arada.. Bebehım yuzune bakmıyor Kocam.. Anlattı Kocam bne kriz gecırıdm bir kadın bir kadına bunu naısl yapar. Ben onlara bir sey demedim.. Zaten bebek emmmiyor onunla ugrasoyoum... Aglaıdm mahvoldum. Kızm suan 14 aylık ama hala görümcem aklıma gelsin canını alasım gelir.. Konusmmam ama derdimi de ne ona ne kayannanama soyledum.. Bundan dolayı bu konusma fırsatını Kocam ona verıdgı ıcın kocama daha sınırliyim..mesela duruo durduk yerde koacama catıyorıö ama sorun bu. Soylemıyorum artık. Ustune cok kavga etik. Guzel sevgıdıgu yemke yapmıyorum m cunku aklıma bu gelıo.. Affedemiyorum ya.. Neden acaba.. Dogum gunu var kocamın her sene ona organize yaparım bu sene yapmayacagım bu mevzu yuuznden. Ne olacak bu halim yaa