Merhaba kizlar konu şöyle 2 yıllık evliyim bir de eltimle kaynım var onlar da 2 yıllık evli. Eltim ve kaynım kayinvalidemle ve kayinbabamla gorusmuyo. Sebebi ise eltimi istememeleri oğluna layık bulmamalari nişanlılık doneminde kötü davrandilar eltime evlendi hala iyi davranmadılar. Kaynım ve eltim de en son kocamin ailesiyle iletişimi kesti eşimle de iletişimi kestiler çünkü eşim annesiyle babasından yana. Kaynanam başka şehirde ama oğluna sürekli diğer oğlunun kendisini ne kadar üzdüğünü anlatarak eşimin de öyle olmaması için ona kendini acindiriyo. Bu kez eşim kardeşi gibi olmamak için bana haksızlık yapiyo misal kaynanamın evine tatile gidince kizkardeslerini biizimle her yere goturuyo tek başına pek bi yere çıkamıyoruz bana bi güzel söz söyleyince hemen arkasından annesine de güzel söz söylüyor bunun gibi hareketleri var. Daha önce eşim bana annesinin trip atmasından korktuğunu söylemişti laf arasında çok eskiden söylemişti. Şu an asla böyle bi itirafta bulunmaz ben konuyu açsam asla kabul da etmez çünkü daha önce konustum fayda etmedi ben bu durumdan çok rahatsizim ne yapmalıyım sizce normalde eşimle iyi anlaşıyoruz ama bu konuda ne yapacagimi sasirdim bana yardımcı olabilir misiniz acaba?