0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim kayınvalidemle konuşuyordu Aramizda iyidir şimdilik 1 yıllık gelinim daha bende şakasına  ben kocamla gidiom sende kocanla git dedim   kayunvalidem biraz hızlı konuşur ben anlamam pek o sırada çenelemesin demiş  tl i kapattıktan sonra eşime sordum ne dedi anlamadım die çenelemesin diyo dedi  bende şakasına anlasaydım sorardım anana falan dedim şakasına takılıoduk  eşimle ama söylediklerimiz ciddi ama şakaya vurarak kınuşuoz  eşim de eger bi şey de çekiş  babanla aranı iyi tut  babanın evine bırakırım çekişirsen laf dersen anama diyo  bende bana laf söyleyene bende laf yetiştiririm dedim   

Siz olsnız ne yapardınız ne derdiniz kaynananıza eşinize     

5 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Eşine ne desen anlamaz ki canm iyi geçinsen olmuyor soğuk olsan olmuyor. Kaynanaya da bişey deme boşver uzatma bile inan koy mesafeni birdaha şaka yapma olur biter yaptın diye de öyle demeye ne gerek var
tarafından
Aynen öyle canım eşim bi defa kşmse yoktu salında beni öpmeye kalktı o sırada kayunvalidem girdi içeri evinizde oynaş garıynan dedi  kıskandı orda biraz da eşim ana kuzusu  sinir olurum
(2,127 puan) tarafından
Haklısın canm valla anlıyorum ben bir yıldır bir oturuyorum eşim ayıp diye diz dize bile oturmaz yanına otururum kalkar hemen benimki de ana kuzusu annesi ne derse o olur bişey alırken yaparken mutlaka danışır tamam iyi bsiey ama adım atarken bile değil ya oda karisir çok of neyse. Bak eşin de farkında olmalı da söylemez
tarafından
Bana dokunmasınlada bin yaşaşınla hele nidersele itsinle analı ogullu
(2,127 puan) tarafından
Öyle deme canm sonuçta evlisin çocuğunda var belki sen eşinle iyi olmaya bak. Sen nerelisin
-Reklam-
0 oy
(164,043 puan) tarafından
Cenelemesin ne demek
(5,268 puan) tarafından
Çok konuşmasın demek bnce
(164,043 puan) tarafından
Agaya belemiymis onlarda konusmasin o zaman
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Onunla gitme gibi bı zorunlulugun yok ve eşinde anaci belli.Kendini kimseye ezdirme saygı göster ama ezdirme
tarafından
Anacı da laf mı anasından habersiz ne altın bozdurur ne altın alır işemeye bile gitmez :)
(6,189 puan) tarafından
Ayyy :D Öyle olmaz ya rengini de soylesin
tarafından
:) ahahaha alemsin sinir oluyorum ama yapacak bişi yok
0 oy
(634 puan) tarafından
Şakada olsa sizde ayip etmissiniz ama boyle.konularda empati yapmayi deneyin ayni seyi esiniz annenize soyledigini dusunun
tarafından
Eşim zaten şakasına söyluyo bazı şeyler annemlere falan sadece annemlere degil herkese gülüp geçiyoruz şakasına takıldıgını bildigimiz için
0 oy
tarafından
Babanla arani iyi tut babanın evine bırakır mı tövbe yarabbim bırak diyeydin baştan göz dağı veriyorlar bildin ayağını denk al gibi şimdiden baba evini düşünüyor eşin cekiscen zamanda olucak kimse kusura bakmasın
tarafından
Aynen baştan göz dagı veriyor  bana laf söyleywnw ben neden susuyum ki bagırarak falan bişey demem saygı çerçevesinde kendimi korurum ama ezdirmem kusura bakmasınlar
tarafından
Zaten öyle sakın birinde susarsan öyle alisirlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 188 göst.
0 oy
8 cevap 558 göst.
28 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 898 göst.
24 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy