0 oy
565 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
Yaklasik 18 gun sonra 2.sezertan olacagim annem de kayinvalidemde gelmek istiyor ama ikisi icinde gelmesi zor olacak  unku annnem zaten hasta ve covid den korkuyorum kronik hasta k.validemde gelmek istiyor ama k.babam evde tek kalmak zorunda kis gunu 74 yasinda adam yemegi asi bakacak.kimsede yok bende o onu tek birakain iatemiyorum k.babama diyorum sende gel gelmjyor esim 10 gun izinli acaba gelmeseler idarr edemezmiyim esimle 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bal gibide edersin canım en güzeli kendi kendine olmak 
(603 puan) tarafından
Kaynanam agziyla ben gelmegi cok istiyorum diyo ama bende k.babami tek basina atsin gelsin istemiyorum bnde doyorum esime idare ederiz diye oda agziyla soyluyo gelmek istesigini ne desek diyo bn ginede onada duyurdum belki biz kendi basikizin caresine bakariz annemde sende gelsen olmuyo icimize sinmiyo dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha sakin idare edersin bence 
(603 puan) tarafından
Bende oyle. Diyorum ama camasirdi yemekti bide 5.5 yasinda cocugum var k.validem onlarda olunca yapamazsiniz tek basiniza beb iatiyom gelmek diyo ama benim icime sinmiyo
0 oy
(2,177 puan) tarafından
daha rahat olursun bence 
(603 puan) tarafından
Banada oyle geliyor ama agziyla ben gelmek istiyorum diyo gelse aslinda sadece ev isine yarayack cunku cocuk bakmayi.pek bilmiyo ilkte geldi cocugu banyo bile yaptiramadi
0 oy
(87 puan) tarafından
Ben de tıpkı sizin gibi kimseyi çağırmadım annem de kayınvalidem de şehir dışında ve kronik rahatsızlıkları vardı eşimle ikimiz gittik sezeryan oldum bebeğimizi aldık geldik ama eşim herşeye koşturdu ben de sürekli yatmadım kalkıp eşimi yönlendirdim sürekli yürüdüm hareket ettim ve ikimiz bir şekilde üstesinden geldik çokta rahat oldu bir baktık ki birbirine destek olan çok güzel 3 kişilik bir aile olmuşuz bile :) eşinize güveniyorsanız sizde atlatabilirsiniz. 
(87 puan) tarafından
Hastalık sebebiyle içiniz rahat etmiyor tabi olmadı söyleyin salgın var biz sizin zarar görmenizden korkuyoruz diye dile getirin eğer çok üsteliyorlarsa da kendi kararları o halde gelip size destek olsunlar böylece sizin de yükünüz hafifler.
(603 puan) tarafından
K.validem cok israr esiyor geleyim diye
(87 puan) tarafından
Mutlaka gelmek istiyorsa güzel bir liste yapın iş bölümü yapın herkese kim yemek kim temizlik yapacak, bebeğinizin bakımında mesela eşinizle iş bölümü yapın anladığım kadarıyla bir çocuğunuz daha var gene onunla ilgilenmesi için babaanneden destek alın kısacası evin annesi olarak size yardıma gelecek olanlara iş bölümü yapın ki rahat edin.
(603 puan) tarafından
Zaten bana hic is bile yaptirmaz o konuda sikinti.olmaz oda zaten ilk.cocugu dusunuyo.o atada perisan olmasin yemekti evin isi camasr onlari yaparim sende hem kendine hem bebege bak yeter diyo bnm icime.sinmeyen tek sey k.babamin orda tek kalmasi ben oda gelsin diyorum sevsigim.icin onlari dusunuyorum
(87 puan) tarafından
Siz de haklısınız tabi ama yaşlı ise gelmemesi daha iyi vakalar arttı sizler hastaneye girip çıkacaksınız bir de tek başına idare edebilir demekki karı koca böyle bir karar aldıklarına göre bence siz bunu sıkıntı yapmayın bebeğinizle ilgili planlarınızı yapın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
0 oy
tarafından

İdare edersin canım bende tekdim normal doğum ama olsun sende idare edersin hiç kimseyi isteme zaten virüs var Allah korusun kayınbabana birşey filan olur Benimde 3. Doğumumdu öyle güzel idare ettim ki 5 aylık oldu bile

Sağlıcakla gelsin inşallah 
(603 puan) tarafından
Bnde hem indan korkuyorum hemde idare ederim ben guveniyorum kendime ve esime aslinda baktik olmuyor.oyle cagiralim diyorum esime
tarafından
Aynen öyle de sonra gerekte kalmaz zaten kimsenin gelmesine hem virüs dolayısı ile zorunlu olmayan seyahatler kısıtlanacak büyük ihtimal
0 oy
(57 puan) tarafından
Kız kardeşin yada gorumcen varsa onlar da gelebilir ister istemez zorlanabılırsın cnm ama karar senın 
(603 puan) tarafından
Gorumcelerim hic gelmez en iyisi ben kayinbabami ikna edip 3 aftafa olsa getrmem lazim sinmeyecek icime yoksa diycem geliosan ikiniz gelmiosaniz ben basimin caresine kendim bakarim o zaman gelmeye ikna olur diye dusunuyorum
(57 puan) tarafından
Aynen cnm
0 oy
tarafından
Eşin de yardım eder canım. Biz ikizleri tek başımıza idare ettik başından beri. Gelmeye istekli kimse yoktu,gelmediler de. Tek bebeğe çookk rahat bakarsınız ama bakacağınıza inanırsanız..
0 oy
(489 puan) tarafından
İdare edersin. Mecburiyet insana her şeyi yaptırabilir:) ama kayınvaliden gelsin en azından birkaç gün sen ayaklanans kadar destek olur sonra yine gider 
0 oy
tarafından

Ilk bebegin cok kucuk degilse udare edebilirsin ama yinede cok zor tek olmak :ermm:

0 oy
(4,100 puan) tarafından
Eşim vardyalı çalışyo kendi annem dramıck başımda çnkü oda çalışyo doğmuma 1 ay kla kayınvalidem gelick 40 ım çıkana kdarda durck kayınpedrimde gel sende dyorum benm canm sıklır dyo onlr Kyde biz ilçde ysşıyorz 10 dk köy ama nasıl oluck bnde blmiyorm ikisde gelse içm dha raht etck köyde ev soblı kndi evm kalorferli sıkntlı işte ne blim şmdiden bnda kaygı çöktü 32 haftlığm
(603 puan) tarafından
Ayni aorun bendekide iste cnm bende diyorum kayinbabamda gelsin zaten ikisi gelin hatta tum kisi burda beraber cikaralim diyorum icime hiv sinmiyor tek basina orda kalmasi 1 ay az bir sure degil adam 74 yasinda zaten sbah kahvaltiai aksam yemegi falan ne kadar idare edebilirki bide kis gunu hasta olur bisey olur evde tek basina sinmiyo icime kaynanam illa gelmek istiyorum diyo onafa sen gelme diyemiyorum

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,152 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,062 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 462 göst.
0 oy
29 cevap 832 göst.
10 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,200 soru

23,704,108 cevap

311,841 kullanıcı