SLM Hanımlar hayırlı akşamlar. Bizim bi komşunun. Eşi ameliyat oldu. Gelen gidenide oldu durumu Yok gibi bir şey çaydanlıkları küçük ve yetmiyordu sürekli uğraşmak zorunda kalıyordu bende de 2 tane büyük aile boy çaydanlık vardi bende birini verdim dedim sürekli uğraşma ama verirken abla kullan ama açık açık alırım dedim esimde oraya çıkmış tı. Çaydanlıkları isteddim çünkü işi bitti eşi ayaklandı. Maddi değil ama manevi değeri var bende kadın eşime verirken laf sokmuş. Boy boy çaydanlığı var eşinin bunami kaldı diye.
Şeytan diyor ki içinden geçeni saydir. Ama nalet olsun sus. Boşver.
NİYE İYİ NİYET SUİSTİMAL EDİLİR ANLAMIYORUM.
SİZ OLSANIZ NAPARDİNİZ
En nefret ettigim sey ben birinin tabagi gelse gozumden sakinirim ama herkes ole degil malesef
Kaç yeni mutfak eşyami mahv etti komsum ustelik getiriyorum yine istiyo yakin akraba bi seyde diyemiyorim dunya mali diyorum boş veriyorum
Aç gözlü işte ne beklersin .
İyilik yap denize at
Bn mutlwks bir gün dile getirirdim
Boyle olaylar ola ola insani iyi niyetinden sogutuyolar artik kimseye yardim etmek içimden gelmiyor git çocukları sevindir birşey al aaa bu iyi değilmiş ucuzmus insan daha pahalısını alır gibisinden yargılamaz içten sevinir hayrın kabul olur bir hay.van sevindir karşılıksız mutlu olur karnını doyurur sürtünür gider ama bu yetişkinlere 5 ver neden 10 vermedin derler ne güzel işini görcek kadar vermişsin Allah razı olsun diyeceğine neden bana vermiyor gibisine laf sokmuş nankörlük resmen
1,494,729 soru
24,418,793 cevap
351,433 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın