İyi aksamlar kizlar bıktım usandım artık kaynanamın nazını niyazini çekmekten her dediği oluyo aldı kocaminda benimde ipleri eline zaten benim siz hakkım yok durduk yere afra tafta yapiyo anlamıyorum niye yapiyo yine bu akşam zehir etti laf saydı çay koymuştum doldurdum çayları lavaboya gitti geldi afra tafta bizde konuşuyorduk eşimle anlamadık ne oldu çayi içmedi icecekmisin dedim yok içsem icerim tersliyo bende kaldiracaktim dedim ne terliyosun hiç ses yok sebep yok ortada eşim biseler diyo annesine konusmuyo meğer o geldiğinde benle sohbet ediyodu ondan anlamıyorum zaten ayrı yatıyoruz yüzünü gördüğüm yok bı kelime laf dedi onu bile kıskandı yordu beni bu evlilikte kaynanamda ondan korkumdan bişey almak istesem alamıyorum laf edecek zehir edecek diye bebeğime indirimden bez alalım dedim eşime tamam dedi internetten sipariş verdim korkumuzdan benim adımı yazmıyorum esim sipariş vermiş gibi yapıyoruz bezi bile alıyorum çocuğuma hayatımda şuan hiç birşeye ben karar veremiyorum ya eşim ne diyorsa o yada kaynanam kafayı yiyecem artık kızım büyüyüp beni böyle ezik görüşünde istemiyorum ama cesaretimde yok ağlamaktan başka yaptigim hiç bişe yok