0 oy
1,048 göst.
Aile kategorisinde (699 puan) tarafından
Ya dün de post açtım 16 aylık kızım var hamileyim yeni yemek yiyemiyorum beslenemyrm kızıma bile zor bakıyorm sorumsuz bir kocam var kızımın sütünü yapmaz. Hasta da yatsam o çocuğunu ben doyurur uyuturum kendide çocuktan önce uyur. Evlenmedn önce böyle dgldi dün alttan alması gereken yerde üstte çıkıp daha çok kavga etti benle evden çekip gitti sonra geri geldi. Bugünde uzattım ben hatasını anlasın diye de uzatcm. Ayrı yatyz dünden beri. 1 saat önce tansiyonum düştü ve titremeye başladım sitma aldı. Neyin var bile demedi koltukta titrerken daha. Kalkıp şekerli su içtim geri uzandım kızım geldi ağladı yanıma çocukla sen ilgilen ddm kalktı kızı aldı uyku geldi çocuğun ağlıyor süt yapmadı uğraşamadi o halimle kalkıp kendim yaptım uyuttum. Kendi de koltukta uyuyor üstünü bile örtmedm. Siz olsanız yerimde ne yapardınız 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardım etsin canım sana ne denir ki ya 
(699 puan) tarafından
:(( amin sende haklısı
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Bende örtmezdim kıçı donsun da aklı başına gelsin salonun peteğini de kıs tam üşüsün 
(699 puan) tarafından
Bizim evimiz küçük klima ike bütün evi ısıtıp soğutuyorm kökten klimayı kapattım üşüsn beni düşünmeyeni ben d3 düşünmem
0 oy
tarafından
Bencede ortme zaten vicdani yok herhal
(699 puan) tarafından
Yok yok olsa anlarım cnm. Dün bana ahkam kesiyor çok yoruluyorms bilmem ne çalışma bak çocuğa ben çalışırım. Bana bunu bahane ediyor
0 oy
tarafından
Allah eşine merhamet versin inşaallah. 
(699 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Keşke böyle bı adamdan hiç çocuk yapmasaydin yazık kusura bakmada kocan dan bı *** olmaz Allah yardımcın olsun bol bol dua et Allah'a 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Senin yerinde olsam 2. Çocuğu yapmazdım bacım! 
(699 puan) tarafından
Emin ol 2.ciyi ben bile isteyerk yapmadım korundgm halde nasıl oldu blmyrm
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Evlendikten sonra  böyle  oldu  madem  çocuk  yapmadan ayrilsaydin keske  

Sen sonuna kadar  haklısın  canım  az  bile yapmışsın 
(699 puan) tarafından
İlkine 4 ay sonra hamile kaldım onda dq burnum geldi 9 ay ya her gün ağladım her gün bu da supriz oldu ama uyardım bu ilki gibi olmayacak diye ama maalesef daha yolun çok başındayım 9 ay hamilelik biter mi
0 oy
tarafından
Sakin zamanini kolla guzelce konusb empati yapmasini sagla yoksa bu isin boylr gitmeyecegini zaten yatdimci olmadigi icin ayrilsanda seni zorlamagacagini soyle gozunu korkut
(699 puan) tarafından
Valla cnm bunu dedm zaten bana bi yararım yok çalışıp para kazanmaktn başka onu da mecbur yapacaksın. Ha varsın ha yoksun o paran da bile gözüm yok ddm. Ben gene yeterim çocuklarıma

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,284 göst.
28 Kasım 2020 Aile kategorisinde Smyyee (808 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 308 göst.
17 Kasım 2022 Aile kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 956 göst.
18 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Buket masal (2,475 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,524 cevap