Merhaba kızlar
Belki aranızda yaşadığım duyguyu yaşayanlar olmuştur . Bir yandan eşim e çok güveniyorum bir yandan da bazı olaylara anlam veremiyorum . Nasıl hissettim çözemedim bir gün eşim e aktivasyon şifresi yolladım kabul etti hattının dökümanlarına erisebiliyorum günlük 5 dakika filan en fazla görüştüğü bir numara var ama tlfnun da kayıtlı olmayan ve hiç bir zaman arama kaydında gormedigim bir numara.Oturdum sordum kim bu dedim? Senin bana güvenin yok mu bir arkadaşım özel bir durum var dedi anlattı ve nmrasini tlfnunda kayıtlı tutmamasi gerektiğini söyledi bana pek mantıklı gelmedi arama kaydinda olmasa da görüşme dokumanlarına yansıyor. Beni içinde 2 sene saklayip soylemeyen 1 dakika sesimi duymasa aklını yitiren adam yok karşımda tek ilgisi af buyurun yatak da sarılır sever gün içindeki ilgisini kaybetti artık şüphe duymaya başladım uyku düzenim kalmadı 7aylik hamileyim bebeğim bu stres içinde ne hale gelir kim bilir artık zarar görmeye başladım bana akıl verin ne yapayım?
Ben kolay kolay kıskanmam takilmam ama böyle bişey bana bile çok şüpheli göründü yaptığı açıklama da mantıklı gelmedi numarayı sizin yanınızda aramasını isteyin bir arkadaşının özel durumu bile olsa ki olabilir sizin böyle bi şeyden haberinizin hiç olmaması güvenilir gelmedi bana
Canım numarayı alıp arasaydın için rahatlardı yada ne oldugu ortaya çıkardı bence peşini bırakma insan durduk yerde şüpheye düşmez
nasil alabiliyorsun cnm aktivasyon numarasi nasil yaptin
Kayıtlı tutmaması icin nasıl bı sebep sundu ki yani bana saçma geldi tlfn eşinin değil mi kaydetmeyerek kimden gizliyormuş
Senin yanında bi arasın bakalım ama aniden söyle hiç ummadığı anda arat, uyanık sanıyorlar kendilerini.
O numarayi bir seklide bul ve ara esinede sakin guvenme boyle bir yalana kimse inanmaz uzgunum ama resmen aldatıyor bunun baska bir aciklamasi olamaz
Bence peşine düş bu ne ya laflara bak ben kıskaç biriyim kaldiramam zehir ederim ona ne demek sogurum senden peşine düşersen defolgit soğu ! Çok sinir oldum bence bacim araştır bak evlisin barklisin evladın doğacak derdine bak adamın neden sen uzulesin o kendini tatmin edip seni bastırarak işin içinden çıkmaya çalışıyor sakin bırakma sorma ama araştır bunu ona hissetirmeden
Play storda super backup die program var yukle onu esinin telefonuna klasorler icine gizle bildirimlerinide ayarlatinida kapat olfugu gibi kimlerle gorusmusse ses kaydi yapio numaralariyla ve tum mesajlatini kaydedio telefondan silse bile o programda kalio bende yeni kesvettim ama bildirimleri kapat programin ve klasor icine saklaki ayıkmasın esin
Bende ilk ewlendiğimiz yıllar eşimin arama kayıtlarını takip ediyodum.Bir sürü numara wardı sorduğumda müşteri diyip geçiodu.Iyice işkillendiklerimi deştikçe yok patron konuştu yok arkadaş konuştu dedi durdu hep.En sonunda telefonuna şifre koydu ama Allah yanına bırakmadı.Tuşlu telefonlardan wardı o zaman.Bigün mesajları açık bırakmış tuşu kitlenmiş şarja tak die werdi.O günde tatilde sahildeyiz patronlarla.Bi şansımı deniyim dedim baktım giden mesajlar açık beynimden wurulmuşa döndüm.Ewe nasıl geldik hatırlamıorum.Eşim alkol kullanıodu we genelde meyhanede takılırdı.Aradığım her kadın konsomatristi.Msj attığıda konsmuş.Gürültü patırtı ewden kowdum 2 yıllık ewliydim tak etmişti canıma.1hafta ayrı kaldık.Bi şans daha werdim sonra pişman olmayayım diye.Oymuş iştende ayrıldı arkadaşlarında koptu alkolüde bıraktı.4yıldır çok şükür iyiyiz 4buçuk aylık oglumuz war.Şüphe ediyorsan araştır.Ama bazen bazı şeyleri bilmemek çok daha iyi oluyor.Bu arada hala bakarım arama dökümanına ;)
Numarayı al ara canım bundan kolay yol mu var ..
Süpheden kurtulmak icin numarayi bulup araman lazm ama bi büyüğüm derdi ki icine kurt dusse de evliligini surdurmek istersen onun yanlisini arastirma miden bulanir bi daha asla unutamazsin. Ama ne kadar dogru birsey bilmiyorum
1,488,230 soru
24,327,310 cevap
345,545 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın