0 oy
3,213 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşim geçen gün bu platform senin ahlahını bozuyor diye telefonumu kırdı sonra bana tuşlu verecegini söyledi bende ben tuşlu kullanmam dedim yemek tarifi bakıyorum video izliyorum vakit geçiriyorum dedim. Bugün de bana a5 bir telefonu vardı kenarda duran onu verdi önce bunu kullanıyor du 2 ay önce vhasatp başka telefondan tekrar girince bundan otomatik çıkmış bende kendi numaramla buna vhatsap açınca direk eski mesajları yüklendi 2 ay önce beni feci halde aldatmış bana kullandığı o güzel sözleri ona da yazmış kurban olurum ölürüm sana falan birde bizim sevgiliyken çift saat alışkanlığımız vardı her çift saatte birbirimize mesaj atardık mesela 11.11 ben seni düşünüyorum diye bunu ona ben öğrettim aynısını ona yapmış bağırdım çağırdım bana onlar geçici bak artık yok şuan sen varsın ve hep sen olacaksın omur boyu diyor şuan hastane kontrole geldim hamieik için kızlar çok yoruldum gidecek bir yerim yok arkansa duran bir ailen yok gitmek istiyorum ama çarem yok 37 haftalık hamileyim kimsenin yanına sığamam bu halimle ölmek istiyorum artık rabbim canımı alsın artık dayanamıyorum onu çok sevdim ben hep mutlu olsun istedim bugün sabah bile ise erken gidecem 7 de irda olmam lazim dedi 5 te kahvaltı hazırlardım hamile halimle gecenin otuna neden yaaa neden ben bunu hak edecek ne yaptımmmmmm .. canlarım olanlar kahvaltı sonrası oldu bilsem hazırlamazdım herkez buna takıldı 

62 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya okudum okudum çok üzüldüm sonuna gelince sana o kadar kızdım ki bırak ne kahvaltısı hazırlıyordum daha ya gitsin o kurban olduğu orusplar hazırlasın kahvaltısını onlar ceksın kahrını sen kendini bu kadar aciz hisseder ve hissettirirsen daha çok önüne gelen kurban olur o karaktersiz suratına bakmaman o yüzüne hunharca tükürmen gereken adama daha bide kalkıp hizmet ediyorsun b.k yesin p.ç
(241 puan) tarafından
Kahvaltıdan sonra oldu bütün bunlar canım
tarafından
Gidecek yerim de yok deme git devlete sığın yine o karaktersizin basını bekleme sevmek namaz kılmaya benzer gözünü secdeden ayirdigin an nasıl namazın bozuluyorsa seviyorum derken başkalarına gözünü kaydirirsan o sevgide sadakatte nikahta bozulur şuan sizin imam nikâhınız dahi kalmadı aldatmak sadece aynı yatağa girmekle olmuyor uf çok sinirlendim ya
(241 puan) tarafından
Hiç iyi değilim dengem alt üst oldu morel denen birşey kalmadı
tarafından
Hiç kendini kötü hissetme seninle alakalı olan bir şey değil sen basını dik tut neye üzüldüğünü ben çok iyi anlıyorum ben bunu nasıl sevdim onca emeği nasıl verdim diye kendine kızıp üzülüyorsun ama sen ne yaptında insanligindan yaptın sen kötüsün diye yada sen yetersizsin diye bunu yapmadı o adam kendi karaktersizliginden yaptı bunu unutma
-Reklam-
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Daha sen ona kahvaltı hazırlıyorsun sakin affetme burnundan getir yoksa devam eder. Hiç birşey yapma elini eteğini çek kendin ye kalk doğurunca gidecem de blöf yap. Bugün doktora gittim bebek kas kati olmuş de hep senin yüzünden kendini suçlu hissetsin. Sen de ağlama üzme kendini yazık bebegine sana Allah büyüktür 
(241 puan) tarafından
Bebeğimin üstünden böyle diyemem canım bırak ne hali varsa görsün benim bebeğim iyi olsun da
0 oy
tarafından
Sen eşten once annesin. Bak kuzucugun gelmesine az zaman kalmış. Ölümü dileme kendine. Guzel hayirli bir hayat dile. Her yeni gunun ne getirecegi belli olmaz. Insanoglu beşer şaşar.. 

Senin moralinin en yuksek olmasi gereken ve senin en iyi olman gereken zaman.. Rabbime havale et demekten baska birsey yazamiyorum.

Allah hidayet versin..
(241 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım sizin gibi bilinmedik ama her derde deva dostların olması en güzel nimet allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kisi kendinden bilir işi kendileri art niyetli olunca bizimde öyle olduğumuzu zannedip boyke yerlere girmeye izin vermiyorlar Allah yardımcın olsun canimm cok kararliysan kadin sığınmaya git ama onun dışında el mahkum :(
(241 puan) tarafından
Gidemem gitsem bir ömür süremem orda
tarafından
Valla canim ben esimden cok cektin simdi sukur iyiyiz bende gidemedim  ama benim esimin asiri kiskancligi ve siniri coktu katlandım 3 cocuk var bizde simdi burada bunları okuyorum şüphe dusuyor içime diyorum eger beni aldatırsa sen gidersin bu evden pasa pasa bize bakarsin diye sende oyle yap soguk dur otur evinde kendini toparlayan kadar
0 oy
tarafından
Bence direk hepsini goster bunlar ne de. Sonra da cikar yuzugunu eline ver goz dagi ver yani. 
(241 puan) tarafından
Yüzük yokki aşkım
tarafından
Onanait birseyi ver ya
 Gozunu korkut sakin icine atma herseyi gun yuzune cikar. Ayriyetten bide simdi yapip yapmadigini takip et
0 oy
tarafından

Piçççç senin telefonu bilerek kırdı o bence senide kendisi gibi ahlaksız sanıyor kendisi ahlaksızya şerefsizz şerefsizzzz yaaaa sinir oldum bokkk yesin bidaha kahvaltı falan hazırlama :angry:

(241 puan) tarafından
Aslaaa yapmam
tarafından
Ben bile burdan deli oldum başına gelen çok iyi biliyo bu durumu seni çok iyi anlıyorum
(241 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
tarafından
Aminnnnn canım :(
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Allahın belası pislik kolay kolay bir evliliğin bitimi hakında konuşmam ama sana bunun garantisini verebilirim ömür boyu aldatilacaksin!! Sığınma evine git biraz sürünsün en azından şimdi oturursan ilerde kocanın sevgilileri evine misafirliğe gelir
(241 puan) tarafından
Bir ömür sürmez bu evlilik zaten günün birinde bir kapı açılır bana da
(2,265 puan) tarafından
Kadın sığınma evleri var..
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Karnindakini düşün cnm allah esini bildigi gibi yapsin sen niye hâla kahvalti hazirliyon ya burak aç gitsinnn seviyeni koru tepkini koy 
(241 puan) tarafından
Kahvaltıdan sonra oldu bütün bunlar canım
0 oy
tarafından
Allah sabır versin kuzum :(
(241 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah
0 oy
(649 puan) tarafından
Offf offff içim acıdı resmen ne desem boş şimdi 
(241 puan) tarafından
Canım çok yanıyor
0 oy
tarafından
Senin ahlagini burası bozuyormus onun ahlagi bile yokki bozulsun pislik herif Allah'ın dan bulsun inşallah sinir oldum sabah sabah 
(241 puan) tarafından
Inşallah allah bildiği gibi yapar
0 oy
(507 puan) tarafından
Canım aile ne olursa olsun vazgeçmez kırılmış kızmış olabilirler anneni bı ara durumunu anlat o çaresini bulur. Bu adama bir defa anlayış gösterirsen asla son olmaz yine yapacaktir laflarına kanma pisliğin.
(241 puan) tarafından
Annemn gili bilmiyorsun affetmezler
0 oy
tarafından
Benim arkadaşim daha beterini yaşiyor ve şuan düzelsin diye bekliyor oda kaçtı gururuna yediremediği için annesi gile gitmiyor kaçan insanların yarısı böyle artık erkekler kendi himayesinde zannettiği için istediklerini yapiyor lar baban annen arkanda olmuş olsaydı Birz zor yapardı olmuş ölmüşe care yok ailene git kapısını çal elbet bir bardak au dahi olsa veerirler bence geç olmadan dene lütfen gururu bırak bi kenara git konuş :(.

Arkadaşim hala eziyet görüyor iki katını yaşiyor lütfen sende onun gibi olmamak için yap 
0 oy
(110 puan) tarafından

Canim sana verdigi telefonda eşinin  bekarken kullandigi telefon muydu acaba hani iyi dusunmek istiyorum ne biliym bekarken konustuklari falan olmustur. Seninle evliyken yaziatiklariysa o sıkıntı tabi ki. Zor canim biliyorum ama bebegin icjn ayakta kal annesi su akip yolunu buluyo rabbim bir yola koyuyo seni de bebegini zayi etmicektir mevlam Allaha sigin bolca dua et <3

(241 puan) tarafından
Ekim ayı canım 10. Ay biz o zaman beraberdik benden için kız yine onun yanındasın demi yazmış oda yok kur-an çarpsın dışardayım yazmış benden için kaderim buymuş demiş
(110 puan) tarafından
Kurban olsun sana pislik herif. Allahtan korksa boyle birsey yapmaz. Canim benim zor ama boyle birsey kabul edilemez biliyorum bence  hic yuvani bozma onlara firsat verme derim dayagi kotu lafi yoksa evinde mis gibi otur o getirsin sen 'ye güzelce dogumunu yap evladini kucagina al o da alinca bırakır belki boyle seyleri ailemde arkamda degil diyosun nereye kime gideceksin bacım ortalik pislik kayniyo kimseye guvenilmiyo baktin duzelmiyo evladinda 3 4 yasina gelince bi hal yola koyarsin kendini ama dediğim gibi dayagi falan yoksa cocugun biraz buyuyene kadar sabret derim canim
0 oy
tarafından
Sen geçende post açmıştın demi canim çok üzüldüm gerçekten allah ıslah etsin eşini sana destek olması gerekirken başka kadınlarla konuşmuş sen bebegin için ayakta dur kaçarak evlenmenin en kötü yanu bu malesef aileler kabul etmiyor onlarında yaptığı ayrı vicdansizlik
(241 puan) tarafından
Haklısın canım çocuk için şimdilik güçlü olmam lazım
0 oy
(416 puan) tarafından
Kiz 2 gun once de post açtın sen aldatılıyorum diye
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım eşini allah kahretsin ailende arkanda değilmiş allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm gerçekten
0 oy
(418 puan) tarafından
Allah belasini versin senden uzakta sana muhtaç kalsin pislik
0 oy
tarafından

Belki linç yiyecem ama cnm böyle pislik herifleri anca bosamak kurtarır..

Senden Sonra 1 yapar 2 yapar 3. Ye aklı dank eder..

Onunla iken yapamadığını bekar iken yap neler kaybettiğini görsün gerizekalı 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 833 göst.
26 Aralık 2021 Aile kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,875 göst.
0 oy
2 cevap 161 göst.
17 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultantprk (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 669 göst.
14 Kasım 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,895 soru

12,129,255 cevap

36,496 kullanıcı

...