Kızlar eşimin bi kuzeni var hatta adaşız neyse bız aynı yasıtız bununla dugun gunu koyduk biz 5 yıl nısanlı kaldık odu an olsun dedik gun koyduk AA bı bak kuzeni yırtındı o gune ben koydum falan diye neyse ben delirdim bir ay once yaptık dugunu dugununde ne yaptıysam aynısını yaptı gelınlıgı aldım yerden oda aldı fotografcım aynı gıtmıs duvagımın aynısını almıs kırmızı ayakkabı giydim mordu onun gitti kırmızı almıs neyse aynı anda hamile kaldık kızımız olcaktı ikimizinde esim demıs duru koycaz neyse o benden bir ay once dogum yaptı gitti kızının adı duru neyse meme biberon aldık esıme sormusne aldınız diye oda atmıs dun bı gordum aynısı hepsi AA foto atarken bir goreyım benim koltuk takımımı almıs sok oldum bırak aynı renk delirdim cıldırdım dıger kardes de bızım beyaz esyanın aynısını aldı he bide dun biz karda fotgraf cekındık kızıma astronot mont aldım gıtmıs aynısını almıs foto paylastım aaa bes dakika gecmedı oda attı foto bı goreyo. Aynı mont allahım delircem ben napım bu kızı esıme vok kızdım konusma dedim mamamız bile aynı dusun artık sinir krizine gırıcem daha bussuru sey var cıldırmak uzereyim esımle de buyuzden kavga etmek istemıyorum sizle dertlasım dedım napım ben bu kıza
Ayy bu ne be okurken sinir oldum sen bide yaşıyorsun bu durumu iyyy benimde görümcem ne yaparsam yapıyor kahkül kestim sabahına gidip kesti altın kolye aldım bana ver diyor vermeyince aynısını aldı altın kupem vardı iki sene taktım gidip aynısını aldı sonra sinir oldum gidip sattım başka şey aldım yerine. Vs vs yani hangisini diyeyim ki hep yapıyor amcası beni sever kız sen benim gelinimi kıskanıyorsun dedi ne alaka yaa dedi oh ama iyi bozuldu ahahhaa demekki yalnız değilsiniz canım böyle tipler çok... Yaşı da küçük değil ya 32 yaşında benle sidik yarışı içinde sürekli ben umursamiyorum artık kendi kendine oynuyor işte özenti.
1,496,771 soru
24,450,750 cevap
353,981 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın