0 oy
1,469 göst.
Aile kategorisinde (4,060 puan) tarafından

Kızlar eşimin bi kuzeni var hatta adaşız neyse bız aynı yasıtız bununla dugun gunu koyduk biz 5 yıl nısanlı kaldık odu an olsun dedik gun koyduk AA bı bak kuzeni yırtındı o gune ben koydum falan diye neyse ben delirdim bir ay once yaptık dugunu dugununde ne yaptıysam aynısını yaptı gelınlıgı aldım yerden oda aldı fotografcım aynı gıtmıs duvagımın aynısını almıs kırmızı ayakkabı giydim mordu onun gitti kırmızı almıs neyse aynı anda hamile kaldık kızımız olcaktı ikimizinde esim demıs duru koycaz neyse o benden bir ay once dogum yaptı gitti kızının adı duru neyse meme biberon aldık esıme sormusne aldınız diye oda atmıs dun bı gordum aynısı hepsi AA foto atarken bir goreyım benim koltuk takımımı almıs sok oldum bırak aynı renk delirdim cıldırdım dıger kardes de bızım beyaz esyanın aynısını aldı he bide dun biz karda fotgraf cekındık kızıma astronot mont aldım gıtmıs aynısını almıs foto paylastım aaa bes dakika gecmedı oda attı foto bı goreyo. Aynı mont allahım delircem ben napım bu kızı esıme vok kızdım konusma dedim mamamız bile aynı dusun artık sinir krizine gırıcem daha bussuru sey var cıldırmak uzereyim esımle de buyuzden kavga etmek istemıyorum sizle dertlasım dedım napım ben bu kıza:angry:

30 Cevaplar

+2 oy
(471 puan) tarafından
Hayırdır yani ne ayak bu aynisini aliyo yapiyo dengesiz galba
(4,060 puan) tarafından
Dengesiz kız delircem dugunde iki hafta sonra bıze geldi bak salgın dedıgıne Bn esımle uyumicakmısım onla uyucakmısım zatn sonra muska ısı oldu biz esımle bosanıyorduk az daha kayananm yok hıc bsıım yok ama bunlar yetti bana eşime papyon taktırdım gitti esine papyon yaktı 50 kilo kocası bı papyon almıs palyaco gibi olmustu ne yapsak yapıyor dugununde Bn varken foto cekınmedı ben cıkınca bussuru foto cekınmıs delirdim eve geldim sinirden ben ay cıldırcam
(471 puan) tarafından
Uzak dur tersle delimidir nedir
(4,060 puan) tarafından
Cinsi bozuk :)
-Reklam-
+2 oy
(2,548 puan) tarafından
Hayatını resmen kopyala yapıştır yapmış.  Bosver taklitler aslını yüceltir takılma demekki kiskanilacak bir hayatın var ki taklidini yapıyor gurur duy
(4,060 puan) tarafından
Kuzu ben aynı seyleri sevmem mesela bir de benim hırka mı gireyim atarım onu ondan sınırları zorluyor
+2 oy
tarafından
Ilestisimini tamamen kes
(4,060 puan) tarafından
Ben konusmuyor um esim konusuyo dıyro ailem yok barı kuzenlerim le konusayım kıyamıyorum da ama kızyorm cok
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Yaa benim yengemi anlatmışsın bi ara benim yaptıklarimin aynısıni yapti hep koltuk takimından tut perdeye kadar hep ayniysı hatta saç rengini bile benimkiyle ayni yapti ben takmadim çevremizde hep seni kıskaniyor ve cok belli ediyor diyordu yani o kendini rezil ediyor boşver
(4,060 puan) tarafından
Bende de var o yenge den onu saymıyorum artık canim kafam bı kızıyor bı kızıyor esimde diyor bısı bilmiyorlar takma kafana ama benim yuvam yıkılıyordı onların yuzumden
0 oy
tarafından
Yemin ederim komşumla kuzenimi anlatmışsın aynilar aldıklarının ve alacaklarının resmini atma söyleme aynısı oluncaa aaa benim aklımda önceden de vardı diyorlar sanki biz kıskanmasiz gibi davraniyolar
(4,060 puan) tarafından
Al birini vur ötekine sabır ya :)
tarafından
Sana en basitinden diyim ki anla kına gecemde bordo kravat takicakti eşim gaza getirdi eşimi ayy palyonca gbi o ne öyle takılır mı dedi eşim takmiyicakti eşimle tartistik  takican diye Kendi kinasinda  eşine taktirdi komşum buzdolabımdaki düzen çekmeceleri ne varana kadar kıskanıyor ve kuzenim niye ben sozlendim diye iki hafta içinde sozlendi
(4,060 puan) tarafından
Allahım her sulalede var herlde Boyle tıp
0 oy
(1,329 puan) tarafından
iyi ya canım seni taklit edıyor sonuçta düğünün ondan önce olmuş eşyalarinda alinmiş birak Ben olsam takmam acikcasi asli burda sahtelere itibar edilmez derdim :)) 
(4,060 puan) tarafından
Allahtan erken yapmısım yoksa bı halta benzemezdı dugunu falan :D
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Çok uğraşma canm.demkki ruh hastası başkalarının zevleriyle kendini tatmin ediyo 
(4,060 puan) tarafından
Ben onu tatmin edıcem ama eşimle aram bozulsun istemiyorum
(1,908 puan) tarafından
Gerek yok bence bişey dersen daha fazlasını yapar çünkü hasta
(4,060 puan) tarafından
Aynen oyuzden uzak duruyorum Bn ondan Bn biraz patavatsız ağzımdan cıkar demek istedim seyler :)
0 oy
(3,167 puan) tarafından
B bunları okuyunca sınır kırızine giriyorum seni düşünemiyorum bile
(4,060 puan) tarafından
Ah sorma ben evine gıtmıcem bildi ıcın aldı o koltuk takımını bılıyorm ben ah ah dha neler var sorma dugunde Bn mı gelinim omu bellı degil kocamın boynuna sarılır surtuk surtuk sımarık hareketler en sonunda aile dostumuz var esimin ıs arkadas gıtmıs kuzenine demıs adam gibi dur yaptıgın yerbıyesızlık
(3,167 puan) tarafından
Şaka yapıyorsun  sen bn olsam saçını başininyolardim  bu ne terbiyesizlik sen kimsin ki benim eşime sariliyorsun yaa allah sabır versin sana
(4,060 puan) tarafından
Ahh sorma anneler delirdi dugunde ben cıldırdım abimler delirdi dusun yanı dugun onun yuzunden karıscaktı az daha
0 oy
(765 puan) tarafından
Taklitler aslını yüceltir diye paylaş sende o görsün belki anlar
(4,060 puan) tarafından
Ben hep paylasıyorm ilm actım zamn bir tane paylasım olmuyordu beni gordukce hp kızını paylasıyor ve aynı pozlarda
0 oy
(50,771 puan) tarafından
kizma ama gulesim geldi senin fotokopin gibi ☺️ sen ne koydun kızının adini
(4,060 puan) tarafından
Nazlı koydum canim
(50,771 puan) tarafından
ismiyle buyusun insallah.
ters köşe yapsana sen ona mesela atiyorum bir hirka paylaş nerden göreceks ama senin begenmedigin olsun ay çok guzel alicam de bu gidip alsin sen git baska kendi begendigini al yada hic alma ☺️☺️☺️
(4,060 puan) tarafından
Ben alıyorum giydiririm gider aynısı alınır gene kuzum fotolarda gorup alıyor
(50,771 puan) tarafından
iste begenmedigin bisey giydir veya denk gelirse baskasinin kini ayarla iste☺️☺️☺️ o senin sansin
(4,060 puan) tarafından
Demıyım arkadasın kızının hırkasını giydirip atım bakim napıcak :)
(50,771 puan) tarafından
aklim seytanliga karisiyp bugun bide eline arkadaşın bebegin oyuncağndan ver en sevdigi oyuncak diye yaz alsın aynısından da ☺️☺️☺️
(4,060 puan) tarafından
Ben bebek almıyorm arkadasta almaz kendim örüyorum ayıları canim premez delirir :)
0 oy
(807 puan) tarafından

Ayy bu ne be okurken sinir oldum sen bide yaşıyorsun bu durumu iyyy :sick: benimde görümcem ne yaparsam yapıyor kahkül kestim  sabahına gidip kesti altın kolye aldım bana ver diyor vermeyince aynısını aldı altın kupem vardı iki sene taktım gidip aynısını aldı sonra sinir oldum gidip sattım başka şey aldım yerine. Vs vs yani hangisini diyeyim ki hep yapıyor amcası beni sever kız sen benim gelinimi kıskanıyorsun dedi ne alaka yaa dedi oh ama iyi bozuldu ahahhaa:D demekki yalnız değilsiniz canım böyle tipler çok... Yaşı da küçük değil ya 32 yaşında benle sidik yarışı içinde sürekli ben umursamiyorum artık kendi kendine oynuyor işte özenti.

(4,060 puan) tarafından
Of valla deli olcam sen bide esıme ne demıs msjda gordum bu cocuk sana hhıc benzemiyor falan hayırdır demıs esımı busra bı yuru git elımde kalırsın demıs m. A. L mal konusma demıs kız cocugu annesine benzesin zatn bana benzemesin demıs esıme msj yaskaldım dun arkasında oturdum oda biriyle konısyor gozum kaydı baktım kuzeni yok iste gazı var siz naptınız aglıyor mu emiyor mu bahane arıyor onun sutu yetmiyor mus ta mama veriyor mus sizde mama verin dıyo esimde demıs bızım sut yetiyor daha sayıyoruz demıs hıı diyor esimde zoruna mı gitti demıs neyse tam o ara msj laro sildi gulucuklu olanı bende kafasına bir vurdum ne sılıyon diye dedi kızıyorsun bırdaha gormıcem deıdm engelledi baklım nolcak buraya gelmıs annesine yakında gelir buraya halletcem bu sefer,
(807 puan) tarafından
Eşinin kuzeni bide ya o kim ki bosverin irtibatı kesin heryerden de engelleyin görüp taklit edemesin. Bu dediğin şeyleri ancak ruh hastaları yapar yani Cok fazla abartmış çok. Senin hiç birşeyin değil sil gitsin görüşme böyle insanlardan her türlü zarar gelir canım aman yani eşin de uzak olsun ne bu böyle akraba olmaz olsun. Boylelerine acıyorum ya vallaha çaresizler Allah onlara da akıl versin ne diyelim ki. Uzak tut evinden canım.
(4,060 puan) tarafından
Kuzu. Zatn onun yuzunden biz bosanıyorduk nikahta bana cıcek verdiler herkeze tepside benimki ayrı geldi neyse o cıcek evime girdi kavgalar basladı aramız sogudu esim susuz yere bana bagırdı cagırdı hep bnde aileme dondum neyse hocaya gıttım bana sacından yapmıs lar dedi dugununde de kına gecemdekı tacım kayıp benim ustunde elbet sacında vardı neyse dedi evinde bir cıcel6var evine ilk gelen misafir kimse onun dedi ana sen cıcegı bir doktu esim muska o muska evden gıttı biz duzeldı evime girebildim yok ben yapmadım falan diye acıtasyon yaptı esimde kandı ama evime almam bırdaha dedi esim sadece konuyor iste
(807 puan) tarafından
Bu kadar şey yapıyorsa artık insanın aklına herşey geliyor senin kocanda gözü mü var da muska falan yapiyor ayy iğrenç bir insanmış canımm düşman başına böyle bir tip. Bundan herşey beklenir ya rezil bişey bu bayağı. Eşin sadece konuşuyor ama ona bile layık değil konuşmasin. İlerde birgün gider iftira da atar sana bu. Tamamen kesin irtibatı her şekilde. Şeytan gibi yaa aaaa ne pis biriymiş pesss canım. Defolsun gitsin hayatından... Bunun kocası da kör mü hiç kızmıyor mu yaptıklarına. Eşinde onun kocasına şikayet etsin birazda onlar tartissin bakalım nasılmış
(4,060 puan) tarafından
Kocası zatn ter allahtan hallediyor yanı canım o dna yana rahatım :)
0 oy
(122,384 puan) tarafından
okudukca bende sinir krizi gecircek gibi oldum
(4,060 puan) tarafından
Daha bu bir kacı daha bussuru sey var canım benim
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Var böyle insanlar eksik kalmayayım diye yırtınıyorlar. Görüşmemek iyi ama nereye kadar. Akrabalık var neticede. 
(4,060 puan) tarafından
Ama oda iyiydi oyuzden dıyorm zom zom gezdi cocugu bırakıp kuzum yanlıs anlama zor tabi annelik agrı sizi olsa bakmasa haklı gezmekten emzirmedı anlıcan yanlıs anlama ben kısa yazım diye yazdım oyle k. B sonda ben gezme derdine bebegimi ac bırakamam ki oyuzden sutu azaldı onunda geliyordu sutu özur dilerim yalnıs konusmus sam ben bebegimi bırakıp obur odaya bile gidemiyorum biraz sorumsuz
(13,316 puan) tarafından
Yine de belki bebeği lohusalıkla istememiştir. Keyfiyetten emzirmiyor millet belki o da öyle düşünüyor. Bir insan kolay kolay yapmaz o dediklerini.
(4,060 puan) tarafından
Ne bilim kuzum ya gunahı sevabı onun Kendı kararı canım bana hava attı sutum cim geliyor falan diye simdi yok diyor iste ne dıyım be canm Allah bilir kotu mu yaptı iyimi ne diyem
(13,316 puan) tarafından
Olsun canım sen dedikodusunu yapma bu tarz. Allah bilerek yaptıysa zaten göstermiş sütünü
(4,060 puan) tarafından
Ben karısamam kuzum allhla onun arasında canım eden bulur bne sesimi cıkarmı ozamn
0 oy
(774 puan) tarafından
Ben olsam tuvalete girerim yaptığımın resmini atarım al derim bunu da aynı yap bı daha da aynı şeyi alamaz :)
(4,060 puan) tarafından
Onuda yapar yapmazsada esımı doldurur canım kavga ettirir :)
0 oy
(237 puan) tarafından
Açık açık tehtid et sen benim erkek kuzenimle konusmamı istemesen ben konussam nasıl tepki verirdin de  madem konusucaksın benden aynı sıcaklıgı bekleme falan de zaten duramaz baskası için senle arasının acık olmasına dayanamaz diye tahmin ediyorum  ama  o kızdanda uzak durun telini falan sil kocanda konusmasın mesafe koysun ne münasebet ya  iyiki cocugu aynı yapmak için senin kocana gelmemiş
(4,060 puan) tarafından
Zamanında da engellemıstık dedi onları sorma :) sorunlu benim ismim de busra onunda busra soy adı tekındı bende tekin oldun evlenince o evlendi degıstı ama diyor busra tekin olarak tek benim benim degerım Baska dır flaan ben dedim o ıs gectı tek tekin benim artık benim yerım dhaa Baska artık sen artık farklısın dıyorm ona bile kızıyor *****
(237 puan) tarafından
Anaa bak benden demesi  kocanda gözüüü vaar seni çekemiyor mümkün oldugunca  aynı ortamda bulundurma kocanı kadının düşmanı kadındır  kocanı kötülemek için değil ama erkeklerde farklı biri görünce  feğişiverir cazib gelir  nolur  aynı ortamda olmayın muhabbetini bil yapmayın don kez konus  kocanın cevabı tavri içine sinsin daha da konuşma onu yılan ya
(4,060 puan) tarafından
Konustu az once tamam dedi msj attı bırdaha arama beni bir sorun varsa burayı ararsın dedi oda noldu dedi Boyle karar aldık dedi tm dedi engelledi esımı bizde sıdmı esımn numarasını degıstırıyoruz ıns kurtulcm ondn az sonra bna kavgaya gelmezse kurtulcm :)
(237 puan) tarafından
Gelirsede ne yaparsan yap asla haksız değilsin kuzum benim onun ağzın çan çan öterse  yol bi güzel sacını basını seni pısırık sanmasın
(4,060 puan) tarafından
Bn pısırık degılım ki azını acmasına izin vermem geldıgı ne bin pısmn olur bunu bildi ıcın gelmez ☺️
0 oy
(7,638 puan) tarafından
En azından esleriniz ayrı ya Kendi eşini seninkine benzetse gerce bu gidişle onuda yapar bu kuzen 
(4,060 puan) tarafından
Allahtan ayrı ama gıttı esimin memleketinden buldu oda :)
(7,638 puan) tarafından
Bı bakiyon yıllar sonra estetikle aynı sen oluyon
(4,060 puan) tarafından
Sorma kız zatn benziyor bı boyu uzun :)
(7,638 puan) tarafından
(θ‿θ)(θ‿θ)(θ‿θ)(θ‿θ)
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Allahtan gidip kocanın ikizini bulup evlenmemiş yani ne bilim sinir bozucu... 
(4,060 puan) tarafından
Sorma hee bide esim Trabzon lu benim onun kocası da Trabzon lu dusun iste canım boyle :),
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Bence sevin seni kendine örnek alıyor =) zevkine güvenmiyor demekki 
(4,060 puan) tarafından
Ewet normalde asırı zevksiz kuzum
0 oy
tarafından
Ben umursamazdım takmazdım
(4,060 puan) tarafından
İste esımle6aram bozulsun hıc ıstemıyrom oyuzden sesım pek cıkmıyor
tarafından
Boşver canım.. Benim eşimin kuzeni var. Bazen durum yaparım. Mesaj atar sorar alakasız şekilde yani. Geçiştiririm :) takmam yani
(4,060 puan) tarafından
Benim bıraksan cevp versen her aksm yazar
tarafından
İşte cevap verme yazsın dursun umursama 1.2  yazar 4. 5 de usanır bırakır
(4,060 puan) tarafından
Ins canim ıns deyemem baklım
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Değişik ya ne diyceğimi bilemedim. Hayır kocan niye kız kuzeniyle mesajlaşyoki bişey sorcaksa senle iletişim e geçmesi gerekmiyomu sonuçta senin çocuğun hakkında bişeyler soryo. Senle iletişim kurmak istemiyosa eşinde konuşmasın bence. 
(4,060 puan) tarafından
Ben konusmıyırm ki onun dugununden beri biz onların yuzunden bosanma asamasına geldik canım
(1,924 puan) tarafından
O kadar sorun yaşadığım insanla eşimide konuşturmazdım.
(4,060 puan) tarafından
Ne dıyım kuzum oda biliyor nasıl insan ama iste konusma Dı olmasın diyor Baska seyler cıkarır canımı sıkar dıyo en azından iyi bilsin dıyo

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,280 göst.
4 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,561 göst.
0 oy
50 cevap 1,482 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mina (2,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 682 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu