0 oy
1,432 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (558 puan) tarafından
Cidden yeter artık kafayı yiyrcem o kadar Cahil geri kafalı bir aileye denk gelmişim ki yemin ederim sinirden kendimi buraya attım çünkü birileri ile konuşmasam cidden deli olcam 24 yaşındayım bir yildur evliyim çöp atmaya bile cikamaiyom ya kaynanam izin vermiyor bakkala gitmek için bile izin aliyorum ondan ya vala evdechapis hayatı yasiyom annemin evine tam 6 aydir gitmiyorum

24 Cevaplar

0 oy
(3,163 puan) tarafından
Sabır cnm bende girmiyordum hiçbir yere üç senelik evliyim daha çarşıya tek başına gitmedim ama bu sene mahalledeki akrabalara yanlız gidiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annr bakkala gidiyorum de çık neden gideyim mi diyorsun 
(558 puan) tarafından
Demiyorum ki tam kapı sesi duyuyorum gözümden çıkıyor şevin  nereye gidiyorsunbakkala ya da çöp atmayı dediğimde annemden izin aldın mı benim izin almama gerek var mı diyorum izin almazsam işte kötü olur bilmem ne olur sinir oluyorum yemin ederim var ya bir ara kapıyı çarptım içeri geri gittim
tarafından
Eşinin yüzünden o zmn :(
0 oy
tarafından
Eşimin ailesi de böyleydi ben sadece bana kızları gezer bir şey olmaz bana gelince çöpe bile çıkma dediler ama eşim sen takma onları çok öğren nerde ne var bak dedi soran olursa da eşim biliyor dersin dedi yani eşin seni korumazsa daha çok karışırlar kuzum
(558 puan) tarafından
Bilmiyorum Güzel mi artık ne yapacağımı bilmiyorum şaştım kaldım
0 oy
tarafından
Evlenmeden önce bu yaşam şartlarını bilerek evlenmek gerek canım.basina gelmiş madem kocanla halletmeye çalış ya da ayrı evde uzak yerde yaşa.
(558 puan) tarafından
ben bilmiyordum ki bu kadar cahil olduklarını dedim en büyük kızı üniversite mezunu diğer iki kızı da lise okuyor dedim herhalde bunlar çok sosyal kültürel ve aile ki ben de 5 sene İzmir'de yaşamış bir insanım yani sonuçta ben dışarıya çıkarken bile annemden izin olmayan bir insandım o kadar çok çalışıyordum da yani akşam geç saatlerde de kahvedeyim annem bana sen neden geç kaldın bile demiyordu şimdi böyle olunca benim zoruma gidiyor zaten giyim-kuşam giyiniyorsun giyme yasağı var etek yiyorsun hep etek yani bilmiyorum ne yapacağımı ben de bilmiyorum öyle bir durumdan böyle bir duruma düşmüşüm kuzenlerimle bile konuşamıyorum kuzeni bırak kendi anneannem dedemle bile konuşmama izin vermiyorlar ben gizli gizli kuzenlerimle konuşuyorum artık

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 3,622 göst.
0 oy
15 cevap 1,518 göst.
18 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Byzzz (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,586 göst.
12 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Zerda (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 494 göst.
5 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu