Çocuk olduktan sonra zaten görücü usulü de olsa severekte olsa odak noktası değişiyor ki değişmeli de bence bunun evlilik şekli ile alakası yok. Kimi severek evleniyor mutlu kimi mutsuz.. Kimi görücü usulü evleniyor çok çok mutlu ya da pişman veya mutsuz.. Görücü usulü evlenenler sevgi beklemiyor mu zannediyorsun bekleyen o kadar insan vardır ki emin ol. Ben görücü usulü evlendim hiç beklemediğim bir anda. Ama öyle sevdik ki kendim başta böyle tanısam bu kadar sevmezdim.. Her şeyin hayırlısı.. Seviyor diyorsun açıkçası ben yazdıklarında ciddi bi sıkıntı görmedim.. Beraber mutluysanız, vakit geçiriyorsanız, psikolojik ya da fiziksel şiddet yoksa, (bir baba böyle bağlı ise evladına annesine daha bağlıdır emin ol ki) büyük bir problem yoktur bu kadar takılmayın.. Bebeğinizle olan anların tadını çıkarın.. Hayat çok kısa.. Bir de şuna çok kızıyorum o kadar çok evlat sahibi olmak isteyen insan var ki bebekten sonra diyip bebeği suçlar gibi dert yanmalara gerçekten üzülüyorum.
Severek evlendim hemde ikimizinde ailesi istemezken çok zorluk çektik ama sonunda kavuşduk ben birlik otuyorum kaynanamla ben geçinemem ama sırf onun için he he der geçerim odama girdiğimde ona bi sarıldığımda bütün dertlerimi unuturum iyikide severek diyorum belki görücü usülü olsa bu kadar zorlukda bu kadar mutlu olmazdım ama bu dediğinden de korkmuyo değilim arada derim doğunca benden çok sevmek yok diye oda söz diyim güler
Aşk evliliği çok şükür rabbime
407,790 soru
12,241,675 cevap
37,020 kullanıcı