Eşimle ayrıyım resmi olarak boşanmadik eski postumda var.5 aydır sebepsiz yere ailemin yanına getirdi.çevrem bekle o dava açsin diyorlar o yüzden onu bekliyorum.her neyse uzun hikaye.asıl söylemek istediğim eşinizle küçük basit sebepleri kendinize dert etmeyin eşinize sorun etmeyin.hayat kısa mutlu olun.ben eşimle beraberken ki halimi düşünüyorum bazen küçük şeyleri abartıyordum belki öyle yapmasam daha iyi olurdu.ailesi nin yaptıklarını ona söylüyordum buda yanlıştı.keşke mutlu huzurlu bir yuvam olsaydı tek istediğim buydu bu hayatta Rabbim kimsenin yuvasında mutsuzluk huzursuzluk vermesin.eşiniz size değer veriyorsa sizde onu sevin değer verin.üzgünüm o yüzden hatalarımı size söylüyorumki benimle aynı hataya düşmeyin.yaşım küçük evlendim 21 yaşında şuan 26 yaşındayım.yaşım beni olgun yaptı.eşimle bir problem olunca konuşunca kızar diye knusmuyordum böylece sorunlar birikmiş dağ gibi olmuştu.o yüzden her sorunu eşinizle konuşun.çok üzgünüm keske boyke olmasaydi.allaha emanet olun teşekkürler şimdiden.