0 oy
1,053 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Hanımlar benim alt katimda. Bitane eşinden ayrılan adam var bir iki kere kombi için zile bastı o zile basmadan ev sahibim arayıp rica etmişti. 1 cide suyu eksilmiş. Kombiye su bastım. Yerini gorterdim 2 cide arza veriyor di reset atması gerektiğini söyledim gösterdim.  İnsanlık halı dedim ama adam iyice abarttı. c.tesi kapıda kalmış sabahın 7 bucugunda zile öyle bir basisi vardiki. Bu an eşimle şey dedik birine birşey oldu bize ulasamadilar. O korkuyla nasıl üzerimizi değiştik balkona çıktık nevrimiz döndü ve biz o balkona çıkana kadar sürekli bastı.   Adam eşimi görünce. Yüzünü astı kapıda kaldım ev sahini ararmisin. Yedek anahtar varmı dedi.  Aradık yoktu eşimde yardımcı olmak için. Assa indi adam kapıyı açmış hallettim dedi akşam eşimin gelmesine yarım saat vardı. Torna vida için zile bastı. Az önce fırça için zile bastı. Abi senin balkonunda ben burdan görüyorum dedim kusura bakma görmemişim dedi. Neden se eşim yokken birşeyler istiyor soruyor bu beni rahatsız etmeye başladı. Her şeyde benim zile basması 

Eşime demeyede korkuyorum ters birşey olur başı belaya girer 

BENMİ YANLIŞ ANLIYORUM ABARTİYORUM 

40 Cevaplar

0 oy
(379 puan) tarafından
Bacım şimdi soylemessen ilerde işler daha kötü olur kendiniaciklayamta fırsat kalmaz ben diyim sana 
tarafından
Akşama konusucam cnm
-Reklam-
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ben olsam.ne olursa olsun esime söylerdim cunku adam daha fazla rahatsız edebilir iftira atabilir sana sonea esin demesin niye bana demedin diye ben su devirde kimseye güvenemem valla bence soule esine 
tarafından
Akşama konusucam cnm
(1,939 puan) tarafından
Bencede konus cunju esin yokken bilerek geliyor belli ki esin serttw olsa uyarirsa en azindan sen rahat edersin
0 oy
(845 puan) tarafından
Pis adam ikide bir basılır mi birde esin yokken basıyor boyle insanlar belaya sokar insanı esine soyle eli belaya girer diye korkuyorsan Bende  korkardım adama kapıya bastığında acma yada tersle ama emin olamadım bu adam iftirada atar sana bence esine soyle daha iyi varıp ta öldürcek degil ya Allah korusun anlasın bak esine şikayet etmiş rahatsiz demekki der adam diger türlü hep yanlış anlar söylemezsen
tarafından
Akşam konusucam cnm kapıyı acmiyorum balkondan bakıyorum cevap veriyorum
0 oy
tarafından
Kız adamın başı belaya girer Allah korusun. Manyakkk mı ne o adamda tövbe tövbe . Bence şuan birşey deme zile başarsa hiç cevap verme illa ki eşinle evde olduğun bir zaman yine basar denk gelir o zaman eşin versin cevabını ama sen anlatırsan sanki şuan gazlarmıs gibi olur . Bilemedim 
tarafından
C.tesi evdeydi bastı cnm kapıda kaldım dedi ama eşim. Yardıma inene kadar ne hikmetse adam evine girecek bir yol buldu. Burdan nasip olursa tasinicaz.  Cnm 4 gözle bekliyorum
tarafından
Hayırlısıyla inşallah canım .
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Adam hiç iyi niyetli görünmüyor. Sen eşin yokken bakkala bile giitme bence. Yada eşine söyle bunu. Belki sorun çıkarmadan ev sahibinizle konuşur ev sahibi de çıkarır.
tarafından
Zanmam çıkaracağını cnm.  Bize evli eside gelecek demişti.  Ama adam dul alkolik çıktı ev sahibinin bı akrabası. Biz çıkmak istiyoruz 15 20 Şubat gibi.  Bı haber bekliyoruz ona göre eşimin iş yerine yakın bir yere
(6,046 puan) tarafından
Akrabasiysa çıkarmaz evet ama sen dikkat et kendine kuzum. Böyle serefsizlerin ne yapacağı belli olmuyor. Sen kapını açma. Hatta sürekli kilitli tut küçük çocuğun varsa belki senden önce açar kapıyı. Biraz daha sık kendini inşallah tasinirsiniz. Ama bence eşine de bu durumu anlat. Rahatsız oluyorum de sürekli birşeyler istiyor korkuyorum falan de. Bizim de evimiz tadilatta yan tarafimizdaki evin bı oğlu var 40 li yaşlarda ve bekar hiç hoşuma gitmiyor adam. Bizde tadilatta olan evin yan tarafındaki bina da oturuyoruz geçici olarak. 3 yıldır burdayım adam kimin eşi olduğumu bildiği halde . Geçen durup durup sokakta soru sormaya başladı kısa cevap verip yoluma devam etmeye çalıştım ama sürekli sordu durdu. Akşam eşime anlatyim çok rahatsz oluyorum bilmiyormu sanki dedim senin eşin olduğumu sal.ak şal.ak sorular sordu dedim. Bunlar kapımızı çalmaz değil mi öbür eve geçince dedim. Çalsa bile açma zaten bahçe kapısına da özel bı sistem yaparız kimse giremez dedi. Çekinme şöyle eşine. Ki benim eşim çok delidir sinirlense herşeyi yapacak bı adam gayet sakin karşıladı.
0 oy
(1,193 puan) tarafından
Kapiyi acma bu kadar basit
tarafından
Acmiyorum balkondan bakıyorum cevap veriyorum ama onuda yapmiycam
(1,193 puan) tarafından
Bencede kitle kapinida hep
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Bence adama soyle abi esim yokken benim zalime basma bidaha müsait olamıyorum siz zili çalınca bana zahmet oluyor esim evdeyken bas zile bise istersen o yardimci olur en azından de
tarafından
Akşama direk eşimle konusucam cnm
0 oy
(122,384 puan) tarafından
adam sapik olabilir sana yurumeye calisiyo olabilir acma kapoyi tersle
tarafından
Acmiyorum cnm
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Sen en bastan yapmissin hatayı canm malesef benim esim de asla izin vermezdi gitmeme ve bende gitmezdim asla ne münasebet tanımadığım adamın evine girip kombi ayarlicam ev sahibi gelsin kendi halletsin sendeki iyi cesaretmis esine soyleme o zile bastığında evde olduğunu belli et ama kapıya bakma hic bi sekilde devam ederse ozamn düşünürsün 
tarafından
Cnm kombisi benim demir kapının dibinde. Evinin içinde değil.  Biz ozman evli diye biliyorduk adamı ev sahibi öyle demişti. Evinde olsa gorermiyim  öyle bir hayata düşmem de yani
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Koskoca adamsin artık kendin hallet de 

Bu ne çocuk gibi her cisi geldiğinde size geliyor 
tarafından
Güldüm valla ya güzel tespit
0 oy
(94 puan) tarafından
Eşine soylemeden adama eşim yokkrn bı daha zile basmayın de gelirse de bı daha açma kesinlikle 
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Belki bı art niyeti yok ama sürekli bişey istemek için rahatsız ediyordur
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Bn olsam kendim adama direkt derim biseye ihtiyacın olursa esim evdeyken gel sor diye..esimi karstrmam cnku napcagini bilemem..baktm adam dinlemiyo sonra solerim..
0 oy
tarafından
Adam gelince benim zilime basma Bi daha rahatsız etmeyin beni de kapat kapıyı 
0 oy
(534 puan) tarafından
Ben senin yerine olsam kendim bile laf ederdim canim sonra da eşime soylerdim
0 oy
(85 puan) tarafından
Acma cok israr ederse de erkek islerini eşime sorun ben anlamam de tersle fırça falan da isterse varsa da yok de iyilikten maraz doguyo kimseye güven kalmadi
0 oy
(274 puan) tarafından
Açma kapıyı eşine de mutlaka söyle kapının önüne de eşinin ayakkabılarından koy 
0 oy
tarafından
Patavatsız kaygısız biri de olabilir art niyetli de olabilir her ikisinde de uzak durmak mantıklı 
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Valla ben direk terslerim hatta azına.... Ne haddine ya sürekli benim zilime basmak 

Valla öyle bir devirdeyizki canım dikkat et her halt beklenir 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 405 göst.
22 Haziran 2022 Aile kategorisinde Birdilektut (1,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 355 göst.
9 Şubat 2024 Aile kategorisinde Annelerrr (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Tannssuu (19 puan) tarafından soruldu
0 oy