Arkadaşlar 3 yaşında bir kızım var 6 aylık gebeyim oda kız Iki çocuklu hayat nasıl çokmu zor çevrem artık sen bittin tek çocuk hiç çocuk falan diyorlar doğrumu gerçekten tecrübeli anneler cevaplarsa sevinirim sevgiler
2 kızım var 3buçuk yaşında ve 2 aylık şükürler olsun hiç zorlanmadım sadece kendim baktım anne şu bebeği tut da bi tuvalete gideyim hiç diyemedim. Bence ne kadar yalnız olursan o kadar güçlü anne oluyosun büyük kızım kardeşini kıskanmadı hatta bayılıyo ona aralarındaki yaş benimkiyle aynı olacak canım en ideal 3 ve 4 yaş bence. Allah yyardımcın olsun aralarındaki dengeyi kurana kadar biraz zorlanabilirsin sadece
Biraz cocugun huyuna da bagli. Benim kizim 2 yasinda tam ve bu ayin sonunda 2.kizim dogacak arasi tam 2 yas 1.5 ay oluyor. Ilk kizim normalde cok uysaldir kolay kolay hircinlasmaz baskasinin evinde yaramazlik vs yapmaz disarda beni zorlamaz soz dinler bebekleri sever kiskancligi yoktur o yuzden cesaret ettim. Evde tabiki yaramazlik vs yapiyor idare ediyorum onda da kardesi doguncada tabiki zorlugu olcak ama. 1 sene zorlanicam bence ufak olan 1 yasina geldiginde kizim 3 yasinda olcak ve cok iyi arkafas olcaklar bence onlar odalarinda evcilik oynarken ben kahvemi yudumluycam
Tek işin cocuksa dert etme çalışan kadınlar olarak bir çocukla bile uğraşamıyoruz biz :)
37 aylık ve 7 aylık olmak üzere iki kizim var dünyanın en şanslı insanı olduğumu düşünüyorum..
Ha zor mu ? Bazen kendimi camdan atmayı düşünüyorum ama ikisi oynayinca ablası kardeşine canım kardeşim deyip sarılınca ha diyorum hep bu anda kalayım
1,492,088 soru
24,380,680 cevap
348,705 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın