Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşi yada kendisi sıgara kullananlar bakarmisiniz
0
oy
683
göst.
15 Şubat 2021
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Eşim çok sıgara içer günde 2paketi geçer ve salonda içiyor hani balkona çıkayim yada sigara içerken camı açayim diyen düşüncesi yoktur. Ve benim sorum artık sigara kokusu dumani eve sinmiş durumda bu sadece salonum için geçerli birtek orda içiyor saatlerce havalandiririm oda kokusu koydum ama fayda etmiyor. Ne yapabilirim başka.
sıgara
kokusu
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
30
Cevaplar
0
oy
15 Şubat 2021
Havvaali
(
1,329
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayni şekılde dayımın oğlu vardi bilgisayar başında iki paket rahat içerdi askere gitti yengem odayı boyattı odada ne varsa hepsını yıkadi iki senede ancak gitti kokusu abartmıyorum tam 2 sene eşimde bende içeriz ama asla evde değil balkonda gelen misafirimizde balkonda içer
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
15 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
badanaa yaptır veya duavarları sildir, koltuklar silinsin halılar perdeler yıkansın anca öyle evden çıkar. eşin çok içiyormuş çünkü eve sinmiş tir artık. ve bunları yaptıktan sonra içmemeli koku falan kalmaz. bi şekilde ikna et
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Şubat 2021
Seval..
(
237
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşim içmez ben içerim ama mutfakta ve aspiratörün dibinde içerim hiç o kadar kokmaz hatta koku kalmaz eşim şikayetlenmez yani oda dikkat etsin azcık canım 1 gün tamamen acık kalırsa ve bu süre içinde eşyalarını siler yıkarsan anca gider koku
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Şubat 2021
kbrazhra
(
1,467
puan)
tarafından
cevaplandı
Bn içiyordum hamileyim tiksinip bıraktım ama içerde evin içinde oturduğun uyuduğun yerde içmeye karşıyım eşimde tam bunu yapıyor hadi biz içiyoruz zaten kendimize zarar veriyoruz da çocuğa niye vereyim pasif içici oluyor yapma diyorum bişey olmaz diyo özellikle çocuk uykuda başının ucunda oturup içiyor bi sinir oluyorum ki anlatamam o koku ne yapsanda bitmez ne temizliği ne havalandırması cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Şubat 2021
Zepp
(
122
puan)
tarafından
cevaplandı
Benımkı de mutfakta içiyor ama bana kokusu her yerden geliyor. Önceden ben de kullanmıştım bıraktım şimdi cok rahatsız oluyorum. Ama havalandırmaktan baska caresi yok bence, kimisi mum falan yakıyor dene istersen..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Benim esim birini gorunce eslik etmek icin icer icse tiksiniyorum icmiyo hele babasi abisi annesi aman felaket evleri duman benim babamla abim içiyor onlarla vedalaşıp öperken bile nefesini tutuyorum Allahbyardimcin olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Benim eşim içiyor ama hep mutfakta içiyor o da salonda içse günlerce geçmez ama mutfakta içtiği için nedense koku sinmiyor en iyisi eşin de mutfakta içsin Çünkü mutfakta nedense geçiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Allaha sukur esimde babamda asla icerde icmezler onun icin bilmiyom
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Şubat 2021
Enes2020
(
4,041
puan)
tarafından
cevaplandı
Aferin ona bı çocuğun ciğerleri o şekilde zarar görmüştü ne düşüncesiz ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Şubat 2021
Mevlanaa
(
4,857
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşim hep balkono çıkar ara sıra mutfakta kimse yoksa içer camı açıp öyle içeri yanımıza gelir benim alerjim var zaten gözlerim kızarıyor ve dumanından nefes alamıyorum o yüzden eşim oturduğumuz salonda ve diğer odalarda içmez bebeğinizin de alerjisi var yüzü kızarıyor çok temkinli davranır o yüzden gerçi evlendigimizden beri sadece evde salonda bir kere içildi o da kaynimla eltim gelmişti birde eşimin arkadaşı okey oynuyorlar diye ilk defa izin verdim ertesi gün perdeler makinaya attım :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy