0 oy
175 göst.
Aile kategorisinde (513 puan) tarafından
22 yasimdayim hamilelikten beri bu sorunu cekiyorum oglum 1 yaşina geldi hâla ayniyim hastaneye gttm tahliller ultrasonlar hepsi temiz cikiyor ama hâla kabizim

Magnezi kalsine 1 şişe ictim banamisin demedi hergin agliyorum ya kilo vermek istyorum veremiyorum gunde 1 kez ciksam şukrediyorum.

Hiç bişeyden zevk alamiyorum kucuk oglum var evde onla bile adam akilli ilgilenemiyorum.

Mutsuzum cok mutsuzum

8 Cevaplar

+1 oy
(14,080 puan) tarafından

Diğer sorunu okudum hayretler içinde kaldım sorulması gereken en son soruyu sormuşsun tebrik ederim:))

Lavman al kiz iyi gelecektir sonrada duphalac al hergun düzenli kullan bol bol tuvalete gitmen  dileğiyle :D

(513 puan) tarafından
AlCM şimdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız o yüzden mi sordun her gün sçıyor msunnz diye 
(513 puan) tarafından
Evt cok kotiyum ben
0 oy
(1,055 puan) tarafından

Beeeenn doğumdan sonra kabizlik başladi basta arada bi olurdu simdi devamli 4 gün  wc cikamiyorum yani o his oluşmuyor 4 gün sonunda oluyor ve kabiz olarak cok agri yapiyor napçam bilmiyom:(

(513 puan) tarafından
Hele ben kilo sorunumda var veremiyorumda nalet olsun
(1,055 puan) tarafından
bendr o sorun degil ağrı oluncaa mahfoluyorum o gün bana zehir oluyor korkuyorum gitmeye
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Kuru incir var ya onu bol ikiye falan sonra zeytinyağını koy içine aç karnına ye 2 , 3 tane iyi gelir inşallah
0 oy
tarafından
Canim açlık otunu denedinmi 
0 oy
tarafından
Hemen kuru incir al onları bi böl kavoza koy üstüne de bol zeytin yağ dök her sabah aç karnına bir kaşık ye üstüne de ılık su iç gece de yatmadan önce suda beklettiğini kuru kayısıyı ye ben bu şekilde atlattım 
(513 puan) tarafından
Onu dolapta kac gun saklayabilirim
tarafından
Uzun bir süre duruyor canım birşey olmaz
0 oy
tarafından

Çok su ve sulu şeyler tuketmiyorsun sanırım. İlaç içmek yerine düzenli yemek ye günde 3 öğün ve bol bol sulu şeyler tüket çorbayı ekmekle yeme. Ekmeği kesmeye çalış. Metabolizman yavaşlamış o yüzden kabızlık çekiyorsun. Limonlu su iç bağırsaklarının harekete geçmesi için :) 

0 oy
(1,416 puan) tarafından
Bağırsakları dolu olan birisi mutlu olamaz çünkü mutluluk hormonu bagirsaklarida uretilir mis ben sana bir tavsiye vereyim ama mutlaka yap pişman olmazsın ben doğumdan sonra hep kabızlık çektim dikislerden dolayi ikinmaya korkuyordum sonra esime eczaneden lavman aldırdım ilkini ilaçlı yaptim( içindeki su ilaçlı oluyor )sonra şişeni atmadım temiz bir şekilde yikadim ertesi gun kaynatilmis ılıtılmıs su koydum içine biraz ev sirkesi veya limon koydum o şekilde hergun düzenli ayni sattlerde yaptım 10 gun boyunca sonradan kendi kendine düzene giriyor lavmaninda hiçbir zararı yan etkisi yok rahatlıkla kullanabilirsin 
(513 puan) tarafından
Lavman aldim canim deneyim saol

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 810 göst.
24 Aralık 2019 Aile kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 872 göst.
11 Ekim 2024 Aile kategorisinde Baharr23 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,000 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (970 puan) tarafından soruldu